Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie 2021. Se schimbă luna și energia astrelor: Previziuni speciale pentru fiecare zodie

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie 2021. Se schimbă luna și energia astrelor Previziuni speciale pentru fiecare zodie
Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie 2021. Se schimbă luna și energia astrelor Previziuni speciale pentru fiecare zodie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 iunie - 4 iulie 2021 este aici! Iunie este pe cale să plece, iar iulie și primele raze de lumină din această săptămână va fi plin de voie bună pentru unele semne ale zodiacului.

Această modificare a lunii va fi plină de distracție pentru unele zodii. În același mod, începe a doua parte a anului, care va face ca energia stelelor să se reflecte într-un mod foarte special în predicțiile astrologice, în special în chestiuni care au legătură directă cu dragostea, sănătatea, munca și banii.

Vezi și: Horoscop 1 iulie. Previziuni pentru zodii: Vântul schimbării pentru Gemeni, furtuni în viața amoroasă a Săgetătorilor

 

Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie 2021

 

Berbec

Trebuie să fii atent, pentru că ceva sau cineva din trecutul tău ar putea reapărea în viața ta în următoarele zile, nu cu vești foarte bune. Așa că fii atent pentru a rezolva situația în cel mai bun mod posibil.

Unii dintre oamenii din jurul tău nu sunt foarte mulțumiți de performanța ta sau de modul în care te comporți la locul de muncă, ceea ce ar putea duce la probleme cu șeful tău, deci ar trebui să schimbi acele atitudini negative pentru a evita complicațiile.

Taur

Ultimele zile nu au fost bune în ceea ce privesc emoțiile tale, ai trăit situații complicate care te-au cam distras și nu știi unde să mergi. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să luați lucrurile ușor, să vă luați un minut și să vă gândiți cu atenție la ceea ce doriți să faceți în viața voastră.

Sănătatea nu a avut complicații majore, dar asta nu înseamnă că totul este în regulă. Un control medical general vă va face foarte bine săptămâna aceasta.

Gemeni

Instinctele tale nu te înșeală niciodată și în aceste momente simți o pace interioară care este foarte bună pentru sufletul și inima ta. Vești bune pentru tine, acele zile de odihnă pe care le-ai tânjit atât de mult și pe care le-ai câștigat cu efortul tău de muncă sunt pe cale să vină. Acum bucură-te de ele și profită de ocazie pentru a te relaxa cât poți.

Profitați de ocazie pentru a reduce caracterul rău sau presiunea care adesea vă copleșește. Exercițiul va fi, de asemenea, un bun aliat și puteți începe de acum.

Rac

Încă petreceți, sunteți încântați și cu o energie pozitivă foarte specială declanșată de ziua dvs. de naștere. De obicei ești o persoană foarte dragă, înconjurat de sentimente bune și cu acea scânteie care îi place altora. Continuă așa și îmbogățește sufletul celor dragi și al tău cu zâmbete.

Desigur, de multe ori pentru a-i face fericiți pe ceilalți, uiți puțin de tine și este timpul să te bucuri de tot, pentru că meriți.

Leu

La locul de muncă, lucrurile merg bine, în ciuda responsabilităților sau presiunilor crescute. Luați-l ca pe un test pe care trebuie să îl depășiți pentru a vă arăta realizările.

Trebuie să ai mare grijă de ceea ce mănânci, există lucruri pe care chiar în acest moment ar trebui să le eviți, deoarece nu îți vor ajuta corpul. Grăsimile și condimentele ar trebui lăsate deoparte în următoarele câteva zile.

Fecioară

Ești pe cale să descoperi câteva calități pe care știai că le ai sau care au fost foarte neglijate. Aceste ultime zile din iunie sunt ideale pentru a experimenta, astfel încât să căutați să studiați, să lucrați sau să faceți ceva nou. Vei vedea că vei fi surprins de rezultat.

Ai o putere de percepție unică și un magnet pentru a atrage lucruri bune în viața ta. Desigur, ar trebui să te scuturi puțin de lenea ta și să mergi înainte.

Balanță

Comunicarea va fi un cuvânt cheie săptămâna aceasta pentru cei născuți sub acest semn. De multe ori lucrurile nu au ieșit așa cum vă așteptați pentru că nu ați știut cum să vă explicați sau în alte cazuri ați trecut prin momente dificile din cauza confuziei, așa că fiți atenți și fiți mai clari.

Veți avea o săptămână liniștită, în care banii nu vor fi o problemă, în ciuda cheltuielilor care trebuie făcute. Desigur, dublează-ți eforturile dacă vrei să ai un venit mai mare.

Scorpion

Trebuie să fii foarte atent cu cuvintele pe care le vei folosi pentru a spune lucruri, pentru că ai putea face pe cineva pe care îl iubești să se simtă rău și nu este ceea ce vrei să faci. Caracterul puternic care te distinge poate fi folosit pentru un nou proiect sau pentru a-ți dezvolta compania.

Exploatează-ți abilitățile și inteligența pentru a ieși din problema pe care ai tras-o mult timp. Aveți grijă deosebită de sănătatea voastră, nu încetați să mergeți la medic și oferiți corpului dumneavoastră ceea ce are nevoie.

Săgetător

Nu va fi o săptămână bună pentru dragoste. Lăsați lucrurile să curgă, lăsați-le să se întâmple singure dacă trebuie să se întâmple, altfel nu le forțați să se întâmple pentru că nu va aduce un rezultat bun.

În ceea ce privește locul de muncă, totul merge bine, într-un asemenea grad încât săptămâna aceasta ați putea primi o promovare sau o creștere a salariului pentru performanța dvs., așa că trebuie să continuați cu acel ritm.

Capricorn

O dragoste din trecut ți-ai amintit-o foarte mult în ultimele zile. Simțiți și această legătură, ceea ce înseamnă că, la distanță, într-un fel sau altul, ele rămân conectate și cu probabilitatea unei reuniuni vibrante, așa că pregătiți-vă.

Nu pierdeți darul de a face sau a spune ceea ce altcineva are nevoie la momentul potrivit, ceea ce este foarte util pentru oamenii din jur.

Vărsător

Lucruri foarte importante vin pentru tine, pentru viața ta personală și pentru cea a familiei tale. Principalul lucru este că între marți și miercuri veți primi vești bune, care vă vor schimba viitorul și vă vor face foarte fericiți.

Rămâneți o persoană pozitivă, cu o inimă bună și care dă totul fără să aștepte nimic în schimb, care vă va aduce recompense foarte plăcute, fructe pe care le veți culege în curând. Munca se îmbunătățește în fiecare zi și vin vremuri prospere.

Pești

Trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile tale, fără să dai vina pe altcineva. Adori viața socială, dar trebuie să fii atent, amintește-ți că suntem încă în vremuri de pandemie și nu poți să-ți cobori paza în niciun fel.

La locul de muncă sunteți stabil, în bani nu aveți probleme, deși trebuie să aveți grijă puțin de el, în timp ce în sănătate lucrurile merg și ele bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel