Horoscop. Cel mai mare stres al fiecărei zodii. Le face tensiunea să crească instant

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Psiholoaga Alla Kaun: Cum să te concentrezi asupra muncii în timpul războiului (sursa foto: Pixabay)
Psiholoaga Alla Kaun: Cum să te concentrezi asupra muncii în timpul războiului (sursa foto: Pixabay)

Lumea este plină de factori de stres, dar unii ne afectează mult mai mult decât alții. Vezi mai jos ce te stresează cel mai mult, în funcție de zodia ta.

BERBEC: oamenii lenţi

Nimic nu este mai enervant pentru Berbecul care se mișcă rapid decât să fie prins în spatele unor persoane care merg încet pe jos sau la volan. Mai ales când se grăbeşte!

Citește și Horoscop weekend 25 - 27 iunie 2021. Gemenii încheie luna cu un gust dulce-amărui. Previziuni pentru toate zodiile

 

TAUR: prietenii care anulează planurile

Taurii au nevoie de stabilitate. Așa că, atunci când primesc un mesaj de la un prieten care avertizează despre o posibilă răceală - în ciuda faptului că este probabil bine - urmat de inevitabila anulare a planurilor, Taurul se simte foarte deranjat.

Nu rata: Horoscop Lună Plină în Capricorn, iunie 2021. Surprize uriașe pentru trei dintre zodii: „Această Lună îți va deschide ochii“

 

GEMENI: când oamenii nu au opinii

Gemenilor le place să vorbească. Și ce face conversația bună? O perspectivă interesantă și idei duelante. Gemenii sunt ca un foc pe care trebuie să-l alimentezi. Opriţi-le oxigenul și Gemenii se simt sufocați - chiar dacă este vorba doar de o discuție de rutină cu un coleg de muncă.

 

RAC: totul

Racul est poate cel mai temător semn din zodiac și are planificat deja totul pentru 457 de scenarii în cel mai rău caz. (Notă: Acesta este motivul pentru care poartă întotdeauna batiste, zinc, cuțite etc.) Deci, orice se întâmplă oriunde, în orice moment, le-ar putea provoca stres.

 

LEU: o altă persoană amuzantă în aceeaşi cameră

Leii sunt obișnuiți să fie adorați pentru farmecul și carisma lor naturală. Așadar, puteți paria că ritmul lor cardiac va crește atunci când se află în prezența unei alte persoane cu adevărat fermecătoare și amuzantă. Mai ales dacă acea persoană primește mai multă atenţie - probabil un coșmar recurent al Leului.

 

FECIOARA: instrucţiuni neclare la locul de muncă

Când o Fecioară aude: „Oh, o să ne dăm seama” sau „Să o jucăm după ureche”, ei știu că înseamnă că vor sfârși prin a face toată treaba ... (Notă: vor face cea mai bună treabă, totuși.)

 

BALANȚĂ: să fie pusă să ia decizii pe moment

„Ce, acum? Înainte să am ocazia să mă consult mai întâi cu toată lumea pe care am întâlnit-o vreodată pentru a mă asigura că toţi vor fi de acord?! ” Balanțele trebuie să analizeze fiecare unghi, din fiecare perspectivă. Punerea lor pe scaunul fierbinte oferă acestor nativi transpirații reci.

 

SCORPION: prima oară când dezvăluie unui prieten un secret

Scorpionii au nevoie de mult timp pentru a avea încredere în oameni. În timp ce unii oameni au nevoie să transmită tot ce au în minte prietenilor apropiați, Scorpionii se simt cel mai confortabil ținând totul sub cheie. Așa că, atunci când încep să se deschidă, se simt cei mai vulnerabili.

 

SAGETĂTOR: coduri vestimentare

Săgetătorilor le place libertatea de a-și răsfăța fiecare capriciu. Chiar dacă oricum urmau să poarte o ţinută elegantă, de îndată ce veți aplica un cod vestimentar cu cravată neagră, vor dori brusc să poarte în schimb o salopetă casual.

 

CAPRICORN: lipsa unui cod vestimentar

Capricornilor le place un set clar de standarde, astfel încât să le poată îndeplini și să arate bine în timp ce o fac. Este ceea ce fac ei. Fără linii directoare, cum vor putea să spună toți ceilalți că a nimerit totul perfect? [Notă: ei întotdeauna nimeresc totul perfect.]

 

VĂRSĂTOR: tiranii (atunci când nu sunt ei în poziţia de tiran)

Vărsătorii sunt de obicei atât de siguri în convingerile lor încât pot greși din partea rigidă și dogmatică. Deci, nimic nu îi face să transpire mai mult decât să aibă de-a face cu oameni care sunt la fel de rigizi, dar cu opinii diferite.

 

PEŞTI: când alţi oameni sunt stresaţi

Într-adevăr, Peștii sunt foarte empatici și pot simți stările de spirit ale altor oameni aproape la fel de puternic ca și ei. Dacă altcineva este stresat de ceva, Peştii vor fi și ei - chiar dacă nu au nicio idee de ce. (Și asta i-ar putea stresa și mai mult!)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel