Horoscop Lună Plină în Capricorn, iunie 2021. Surprize uriașe pentru trei dintre zodii: „Această Lună îți va deschide ochii“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Lună Plină în Capricorn, iunie 2021. Surprize uriașe pentru trei dintre zodii: „Această Lună îți va deschide ochii“
Horoscop Lună Plină în Capricorn, iunie 2021. Surprize uriașe pentru trei dintre zodii: „Această Lună îți va deschide ochii“

Lupa Plină din luna iunie 2021 are loc în această seară. Se mai numește și luna sânzienelor pentru că pică în preajma acestei sărbători sau luna căpșunilor. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești se pot aștepta la o îmbunătățire uriașă a vieții personale, a relațiilor și a carierei începând cu ziua următoare apariției lunii pline. 

Rac, Scorpion și Pești. acestea sunt cele trei semne zodiacale al căror ghinion se termină după Luna plină în Capricorn din 24 iunie 2021.

Se numește Luna Căpșunilor pentru că răsare pe cer în sezonul în care se culeg căpșunele și sugerează în mod simbolic că dorințele și visele noastre sunt ca și fructele în sine, coapte și gata de cules.

Este, de asemenea, o Super Lună, ceea ce înseamnă că va părea mai mare decât de obicei, ceea ce ne poate face să simțim că este chiar mai puternică decât ne-am fi imaginat.

Vezi și:  Horoscop. Cel mai mare stres al fiecărei zodii. Le face tensiunea să crească instant

Horoscop Lună Plină în Capricorn, iunie 2021

 

În timp ce toate semnele zodiacale resimt Luna plină, trei semne zodiacale vor vedea îmbunătățiri dramatice într-un domeniu al vieții lor în care eșecurile au fost o problemă de ani de zile.

Această Lună se află în Capricorn, ceea ce va pune accentul pe responsabilitate, profesionalism și entuziasmul de a munci din greu pentru a obține exact ceea ce avem nevoie.

Semnul solar. Capricornul este adesea atașat ideii de muncă, însă Capricornii sunt la fel de dedicați ideii de joacă, așa că de fapt vedem aici o muncă asiduă pentru a ne putea juca la fel de mult - dacă vrem.

Dacă ținem cont de acest lucru, probabil că vom vedea multe vise împlinite în timpul acestei faze lunare. Va exista un sentiment profund de finalizare a unei cauze și de încheiere a unei cauze remarcabile. Dacă sunteți ghinionist, vă puteți aștepta la o schimbare în bine.

Surprize uriașe pentru trei dintre zodii: „Această Lună îți va deschide ochii“

 

Semnele zodiacale al căror ghinion se îmbunătățește după Luna Plină din Capricorn, începând cu 24 iunie 2021 sun Rac (21 iunie - 22 iulie), Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) și Pești (19 februarie - 10 martie).


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Această Lună Plină în Capricorn îți va aduce o conștientizare în ceea ce privește dragostea și relațiile. Deși nu este vorba atât de a pune capăt unor eșecuri, cât de a începe perioada norocului, vei avea de-a face cu o revelație personală - pe tema iubirii.

Acest lucru nu înseamnă că, dintr-o dată, iubirea vieții tale ți se va dezvălui; înseamnă că anumite aspecte ale iubirii și ale relațiilor vor începe să aibă sens pentru tine, dezvăluind o mare parte din ceea ce ai făcut greșit, inclusiv să scapi de comportamentul din trecut, când ai acceptat prea mult rău de la oameni pe care îi credeai corecți.

Această Lună îți va deschide ochii și îți va permite să mergi mai departe în viață înarmat cu o mai bună înțelegere a modului în care poți atrage și păstra dragostea în viața ta, fără a-ți compromite integritatea de dragul cuiva care te tratează altfel decât meriți cu adevărat.

Așa funcționează Capricornul în casa de intimitate a Racului: te învață să te pui pe primul loc și să nu accepți nimic mai puțin decât respectul și tratamentul adecvat.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 
Nu numai că ai o Lună Plină în Capricorn care te ajută să obții ceea ce îți dorești, dar Capricornul în casa ta de comunicare îți va spori abilitățile de negociere.

Nu veți duce lipsă de cuvinte atunci când vine vorba de a spune exact ceea ce vă doriți - în afaceri sau în carieră. De fapt, această Lună Plină este de natură strict de afaceri și te-ai putea afla într-o situație excelentă în care problemele care te-au chinuit săptămâni sau chiar luni de zile să se apropie acum de sfârșit - iar acest sfârșit va fi evident și concret.

Această Lună Plină îți va da ocazia să te exprimi, astfel încât să îți poți conduce destinul și să te pregătești pentru tipul de experiență profesională pe care ți-o dorești, adică banii pe care îi dorești și modul în care îi câștigi. Dacă nu ai noroc, poți conta pe faptul că norocul tău este pe cale să se schimbe în bine după răsăritul soarelui.

 

Pești (19 februarie - 10 martie)


Interesant este că norocul tău se va manifesta sub forma unei vacanțe sau a unui concediu. Probabil că sunteți de acord că până pe 24 iunie ați petrecut o cantitate absurdă de timp simțindu-vă epuizat, chiar obosit până la punctul în care începeți să vă faceți griji de ce.

Această Lună Plină atinge și casa ta de odihnă și relaxare - pace și liniște mentală, așa că vei simți automat că ești destinat să te odihnești așa cum ai nevoie. Acest lucru nu înseamnă că ești bolnav - nu este în niciun caz. Dar lipsa ta de energie ți-a permis să ratezi unele oportunități foarte bune și asta e pe cale să se schimbe.

Luna plină îți va oferi timpul de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile, astfel încât să poți vedea clar din nou. Epuizarea psihicului tău a luat sfârșit, iar o nouă energie clară este pe cale să înceapă odată cu intrarea Lunii pline în Capricorn.

Este o perioadă bună pentru tine să fii singur pentru a rezolva lucrurile, iar odată ce simți acea grabă de recuperare - și o vei simți - atunci ieși afară și cucerește lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel