Focar de COVID-19 la Gara CFR Constanța: o casieră a MURIT, trei sunt în spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O casieră care lucra la Gara CFR Constanța a murit și alte trei, infectate cu noul coronavirus, sunt internate în spital, Direcția de Sănătate Publică din județ desfășurând o anchetă epidemiologică.

Cristina Schipor, directorul DSP Constanța, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că este un focar de COVID-19 în Gara din Constanța și se face anchetă epidemiologică, după ce o casieră a murit și trei au fost internate în spital.

„Avem trei persoane infectate, în spital, în afară de o altă persoană care a decedat. Toate cele patru sunt casiere. În prezent derulăm o anchetă epidemiologică”, a declarat Cristina Schipor.

Potrivit directorului DSP Constanța, totul a pornit după ce o casieră în vârstă de 53 de ani a decedat. Celelalte trei au mers să se testeze și au ieșit pozitive, în prezent fiind internate.

„Acum suntem în desfășurarea anchetei epidemiologice. S-a făcut dezinfecție zilnică și am recomandat ca toate casierele să poarte mască și mănuși în permanență, chiar dacă ele sunt singure în biroul acela, despărțite de panoul de geam”, a mai spus Schipor.

În județul Constanța sunt, luni, 1.499 de cazuri de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel