Faza zilei vine de la Cluj. Un antivaccinist fără mască, pălmuit de o femeie în autobuz - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat din Cluj a fost pălmuit de o femeie, într-un autobuz din Cluj. Scandalul a pornit după ce bărbatul și-a exprimat în gura mare convingerile antivacciniste. 

Imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare și s-au petrecut într-un autobuz din Cluj-Napoca, dar nu este clar momentul în care a avut loc scandalul în urma căruia bărbatul a fost pălmuit.

Însă, se poate observa un bărbat care intră într-un conflict verbal cu alți călători, pentru că nu purta mască, iar aceștia îi cer să se conformeze regulilor sanitare, relatează Monitorul de Cluj.

La un moment dat, el este apostrofat de o femeie, care devine violentă, îi pune mâna peste gură iar apoi din senin îi trage o palmă, spunându-i: "Taci te rog frumos, încetează odată! Taci din gură!”, potrivit ȘtirileProTV.

VIDEO

 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Cluj, care efectuează cercetări în acest moment pentru a lămuri lucrurile.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public ce surprind o persoană care nu respectă măsurile de protecţie individuală într-un mijloc de transport public în comun, poliţiştii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale faţă de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020.  Amintim faptul că în ceea ce priveşte eventualitatea existenţei unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violenţe, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, a declarat pentru cotidianul „Adevărul” Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.  

Dacă va fi găsit, bărbatul riscă o amendă pentru că nu a purtat masca de protecţie în mijloacele de transport public, iar femeia va trebui la rândul ei să dea explicaţii pentru comportamentul ei agresiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel