DSP București RECUNOAȘTE că i-a dat parafă de medic italianului cu 8 clase

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Direcția de Sănătate Publică București a recunoscut, marți după-amiază, că i-a eliberat parafă de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins că este medic și a operat la 5 clinici private din Capitală. B

Parafa a fost eliberată pe data de 23 martie 2018 de către Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală din cadrul DSP București. "Conducerea instituţiei a demarat o anchetă internă şi a sesizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare Comisia de disciplină de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului în care funcţionarul public din cadrul biroului mai sus menţionat a soluţionat solicitarea domnului Matteo Politi", precizează DSP București.

"Menţionăm că funcţionarul public a fost mutat disciplinar , urmând ca până la finalizarea cercetării disciplinare să-şi desfăşoare activitatea în cadrul altui compartiment", arată reprezentanții Direcției de Sănătate Publică București.

Vezi și: Un italian cu 8 CLASE s-a dat drept MEDIC în România. A făcut și OPERAȚII

Timp de un an, un italian cu opt clase condamnat la închisoare cu suspendare în Italia după mai mulți ani în care a mințit că este medic profitând de faptul că avea același nume de familie cu al unui cardiolog, a reușit să opereze în mai multe clinici din București, inclusiv la Spitalul Monza. După ce a fost condamnat, bărbatul a fugit din Italia, venind în România, sub o altă identitate, și a primit aviz de la Ministerul Sănătății pentru a profesa ca chirurg plastician.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel