Curțile spitalelor din Italia nu mai fac față ambulanțelor: Scenariul de groază depășește orice predicție. „Suntem epuizați”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Imaginea a fost făcută acum câteva ore: o nouă noapte cu cod roșu la spitalul Santa Maria din Terni. Medicii depun eforturi mari pentru a gestiona o situație care se complică oră după oră.

Ambulanțele s-au aliniat pe bulevard, apoi în fața camerei de urgență, cu pacienți Covid la bord care trebuie, în unele cazuri, spitalizați. În coloane cu sirenele oprite, așteptând. S-a întâmplat și noaptea trecută în fața camerei de urgență a spitalului Terni.

Convoiul de ambulanțe către spital  devine o realitatea în multe orașe italiene, devenind imaginea simbolică a celui de-al doilea val care a lovit Italia  din octombrie încoace. Zeci de vehicule au făcut  coadă, iar operatorii de pe Salvare au fost nevoiți să facă schimburi interminabile. 

Imaginea de mi jos a fost  surprinsă la sfârșitul serviciului din Torino și distribuit pe rețelele de socializare. Aceleași probleme critice de la nord la sud...

2. -imagine fara descriere- (ambulanze_torino_2.jpg)

„Suntem epuizați”, spun operatorii, în timp ce încearcă în toate modurile să gestioneze o situație care, pe măsură ce trec orele, devine din ce în ce mai complicată, potrivit Today.it.

Situația este complexă peste tot în Italia. Și în Sardinia, aseară, în câteva ore, din cauza cazurilor Covid în rândul pacienților care soseau în spitale, urgențele spitalelor Broztu din Cagliari, Carbonia, San Gavino, Oristano și Nuoro au rămas închise în același timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel