Coronavirus România. Zece cadre medicale, în carantină după ce au tratat un pacient infectat cu COVID-19

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Iuliu Moldovan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că zece membri ai personalului medical de la UPU SMURD Târgu Mureş s-au autoizolat la domiciliu după ce au tratat un pacient care s-a dovedit ulterior pozitiv la testul pentru Coronavirus.

"Zece cadre medicale la la UPU SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş au intrat în autoizolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu un pacient depistat pozitiv la testul COVID-19. Starea lor este bună, măsura a fost luată pentru protejarea personalului medical şi pentru a preveni răspândirea virusului. În prezent pacientul este internat la Clinica de Boli Infecţioase Cluj-Napoca a fost transferat de la Târgu Mureş", a declarat dr. Iuliu Moldovan.

Potrivit şefului DSP Mureş, în urma anchetei epidemiologice cadrele medicale care au lucrat la UPU SMURD în turele din data de 21 martie s-au autoizolat, le-au fost recoltate probe pentru testul COVID-19 şi se aşteaptă rezultatele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel