Coronavirus: Italian, internat de URGENȚĂ la Sibiu

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Italianul internat la Spitalul Clinic din Sibiu nu este infectat cu noul tip de coronavirus.

Cetăţeanul italian internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, la Secţia Infecţioase, nu are coronavirus, potrivit rezultatelor analizelor făcute la Timişoara, a anunţat marţi seara, printr-un comunicat, spitalul sibian.

"Vă informăm că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timişoara pentru determinarea virusului 2019-nCoV (coronavirus), la cetăţeanul italian internat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase a SCJU Sibiu este negativ. Bărbatul va rămâne internat în această noapte în cadrul secţiei, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat", se arată în comunicatul spitalului sibian.

Un italian de 30 de ani a fost transportat luni de la Aeroportul Internaţional din Sibiu, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, de către o ambulanţă SMURD, cu o targă specială, izolată, după ce acesta a avut febră 37,2 şi a declarat că el vine din Veneţia, prin Viena, la Sibiu.

Avionul în care se afla italianul era o cursă Viena - Sibiu. Nicio persoană din acel avion nu a mai fost dusă la spital sau în carantină, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel