Coronavirus. Franța, dezinfectant de mâini gratuit. Compania care deține marca de lux Dior îl va distribui autorităților franceze

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Compania care deține mărcile de lux Christian Dior și Givenchy va produce gel dezinfectant gratuit pentru Franța.

LVMH, compania care deține mărci de lux precum Christian Dior și Givenchy, a anunțat că va produce în fabricile sale gel dezinfectant gratuit pentru Franța, transmite CNBC.

Producția gelului va începe astăzi. Franța este una dintre cele mai afectate țări de pandemia COVID-19. Țara a închis restaurantele, cafenelele și toate magazinele care nu sunt esențiale în încercarea de a combate virusul care a ucis peste 6.000 de oameni în întreaga lume.

Produsul va fi livrat gratuit autorităților franceze pentru a fi distribuit celor care au nevoie de el. LVMH, cel mai mare producător de bunuri de lux din lume, a promis că va produce gelul dezinfectant pentru mâini atâta timp cât este nevoie.

Peste 6.000 de oameni au murit din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 163.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel