Coronavirus. Codrin Ştefănescu critică de pe margine sfaturile premierului: "Asta-i soluţia voastră? Doamne fereşte!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu aruncă critici de pe margine la adresa recomandărilor făcute de premierul Ludovic Orban în contextul crizei de coronavirus.

"Ne-a zis Ludovic cā ne putem manifesta dragostea de la distantā. Asta-i solutia voastrā? Doamne fereste!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după sfatul premierului Ludovic Orban din conferinţa online de ieri în care le cere oamenilor să fie mai rezervaţi în interacţiunea cu ceilalţi în această perioadă şi să îşi manifeste "prietenia" de la distanţă.

"Este foarte important, pentru reducerea riscului de contaminare, ca orice cetățean să respecte măsurile care se iau – carantina, izolarea la domiciliu. Chiar dacă viața trebuie să se desfășoare normal, respectați recomandările formulate, pentru a vă feri de infectarea cu COVID 19 sau pentru a elimina riscul de a infecta pe alții dacă sunteți purtători, sunt măsuri care țin de menținerea unei relații sociale care să îi protejeze pe ceilalți – respectarea unei distanțe, evitarea strângerii de mână, îmbrățișarea. Suntem un popor cald, afectuos… Va trebui să ne manifestăm afecțiunea, prietenia, de la distanță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel