Coronavirus. Cel mai bun tratament pentru copilul tău. Protejează-l!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cel mai bun tratament împotriva coronavirusului este izolarea. Stai acasă!

Cel mai bun și ieftin, totodată, tratament împotriva coronavirusului este izolarea, astfel nu îți expui copilul, și implicit nici pe tine, pericolului care a ucis până acum aproximativ 5.000 de persoane la nivel mondial, este recomandarea făcută de Raed Arafat.

Părinții sunt sfătuiți să își țină copiii acasă, să nu-i ducă la locurile de joacă din mall-uri sau parcuri. „Decât să îl țin închis în casă, așa degeaba, mai bine îl las să se bucure de copilăria lui.”, spune un părinte.

 

Protejează-ți copilul. Stai acasă!

 

Spațiile de joacă din aceste locuri aglomerate trebuie evitate, la fel și orice alt loc prin care trec mulți oameni și pot lăsa diverși viruși și microbi.

Soarele nu omoară microbul letal pe care poate să îl ia copilul de pe leagănul din parc. Virusul rezistă până la 9 zile pe metalul din care sunt făcute multe locuri de joacă, așa că recomandările făcute de Raed Arafat trebuie respectate.

Adolescenții sfidează pericolul. Dacă nu bat mingea în echipă, se duc cu clasa la mall. Lucru iarăși interzis, pentru că în locurile aglomerate există probabilitatea mare să se răspândească virusul foarte ușor, chiar de la un strănut, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel