Coronavirus Anglia 3 august: Cifrele RECORD ale ultimelor 6 SĂPTĂMÂNI

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
pacient_covid
pacient_covid

938 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul britanicilor în creștere cu a cincea față de ieri și cu 40% mai multe cazuri decât lunea anterioară.  

Marea Britanie a înregistrat astăzi cel mai mare număr de infecții cu coronavirus din ultimele șase săptămâni, după ce aproape o mie de persoane au fost diagnosticate cu virusul în ultimele 24 de ore.  

Aproximativ 938 de britanici s-au dovedit pozitivi pentru Covid-19 în ultima zi, cu o cincime mai mult față de cifra de ieri (789) și cu aproape 40% mai mare în comparație cu lunea trecută (678). Numărul total de infecții ajunge la 305.623. Doar aproximativ 100 dintre pacienții de astăzi sunt spitalizați, ceea ce sugerează că o creștere a numărului de teste date persoanelor cu simptome ușoare se află în spatele ratelor de transmisie.

Astăzi s-au înregistrat, de asemenea, alte nouă decese Covid-19 în ultimele 24 de ore, ducând numărul total al victimelor pandemiei la 46.225, transmite Daily Mail.

Ultima cifră record de infectări în rândul britanicilor a fost înregistrată pe 19 iulie, când  1.567 de cazuri au fost raportate pe ultimele 24 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel