Carmen Tănase: „Nu scăpăm de pandemie până în 2028”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Carmen Tănase: „Nu scăpăm de pandemie până în 2028”
Carmen Tănase: „Nu scăpăm de pandemie până în 2028”

Cu toţii ştim că pandemia COVID este una de durată, specialiştii au spus de la început că va dura câţiva ani şi se avansează acum anumite cifre. Actriţa Carmen Tănase susţine că, din ce a citit ea, nu vom scăpa de pandemie până în anul 2028.

„2028, aşa e planul să se termine pandemia. Aşa am citit eu, nu e din capul meu şi nici nu am citit în horoscop”, a spus actriţa Carmen Tănase, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

„Eu cred că vom fi şi victimele unei crize economice fără precedent, dar nici asta nu e atât de grav, cât criza psihologică, ce se întâmplă cu oamenii în interiorul lor. Echilibrul acestei lumi a fost stricat de această pandemie. Statul ăsta pe loc de ucide înăuntru. Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat”, a continuat actriţa.

 

Carmen Tănase: „Am plecat din Bucureşti din cauza pandemiei”

 

Actriţa Carmen Tănase a decis să părăsească Capitala şi să se mute la ţară din cauza actualei situaţii de la noi.

„Pandemia a determinat această decizie, a fost ideea băiatului meu, am căutat să fugim şi ne-am gândit să ne apropiem un pic de natură. Stau într-un loc minunat, cu pădure, căprioare, vulpi", a spus actriţa Carmen Tănase. 

Totuşi, actriţa spune că în acea zonă, oamenii se poartă şi muncesc normal. Mulţi oameni, la ţară, nu poartă însă, spre exemplu, mască de protecţie.

„Acolo, dacă nu ai avea informaţii din afară, nici nu ai şti că e pandemie. Oamenii muncesc normal, se poartă normal", a completat Carmen Tănase.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel