Bogdan Trif, fostul ministru al Transporturilor, testat POZITIV la Covid-19

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fostul ministru al Transporturilor, Bogdan Trif, a fost diagnosticat marți cu Covid-19. Acesta spune că nu se aștepta ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că a purtat mască și s-a dezinfectat constant pe mâini.

"Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini”, a scris Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, pe Facebook.

Acesta spune că nu are o fromă gravă a bolii și că s-a izolat și respectă indicațiile medicilor.

„În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români. Este, din nou, pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?”, a mai scris fostul ministru al Transporturilor pe rețeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel