Bătaie la Centrul de carantină din Pitești. Trei bărbați și-au împărțit pumni și picioare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei bărbați care se aflau în Centrul de carantină din Pitești s-au luat la bătaie, după ce au părăsit camera unde se aflau. Unul dintre bărbați a fost lovit la față, iar altul la o mână. Cei trei au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și au fost sancționați. 

Potrivit IJJ Argeș, jandarmii care asigurau paza, protecția și ordinea publică la Centrul de Carantină din Pitești au fost solicitați de către o persoană aflată în carantină să intervină în interiorul centrului, întrucât trei bărbați se bat.

Cei trei au fost găsiți pe hol, în dreptul camerelor repartizate pentru carantină.

„Unul dintre bărbați prezenta urme de sânge pe față iar altul pe braț, iar când au fost întrebați despre cele întâmplate unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalți doi", arată sursele citate de Mediafax.

Jandarmii i-au sancționat pe cei trei bărbați pentru provocare ori participarea efectivă la scandal, fiind date două amenzi în valoare de 800 de lei și un avertisment. De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină, părăsind camerele repartizate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel