Asistent medical, bolnav de COVID, stă izolat în mașină de 5 zile pentru că DSP-ul nu l-a contactat: „Mi-a zis să aștept”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un asistent medical anestezit la o clinică privată din București trece prin clipe de necrezut. Bărbatul este infectat cu COVID și din cauză că nu are unde să se izoleze stă în mașină.

El susține că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin, însă fără rezultat. Cadrul medical locuiește practic în mașină pentru că nu vrea să își pună în pericol familia.

„Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție. M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de COVID și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea. Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție”, a spus bărbatul, la Digi24.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai povestește Mihail.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel