Alertă! Încă o tânăra a MURIT din cauza meningitei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânăra în vârstă de numai 15 ani din Vaslui, internată cu meningită la un spital din Iași, a murit.

Adolescenta de 15 ani din Vaslui, internată cu meningită la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit, marţi după-amiază. Ea se afla în comă, în stare extrem de gravă.

Directorul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat pentru AGERPRES că fata care a fost adusă în cursul dimineţii din Vaslui la unitatea medicală a decedat.

"A fost unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-am întâlnit în ultimii ani. Din nefericire, în urmă cu o oră, s-a pierdut, din cauza unei infecţii foarte grave, devastatoare, cu şoc septic şi disfuncţie multiplă de organ, care nu a putut fi stăpânită prin antibioterapia pe care i-am administrat-o şi tot ce a însemnat suport de terapie intensivă", a afirmat Carmen Dorobăţ.

Adolescenta a fost internată în stare de comă la Secția de Terapie Intensivă, iar încă de la început prognosticul medicilor a fost extrem de rezervat.

Medicii ieșeni au precizat că acest caz seamănă cu cel al tinerei din Bucureşti, care a murit după ce a fost diagnosticată cu meningită meningococică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel