VIDEO VIRAL: O profesoară româncă de la Medicină, lecție halucinantă: „Vă pretind sa mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam"

Mihaela Mădălina Adam, profesoară la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, a devenit protagonista unei filmări ajunsă virală pe Internet după ce a încercat, în timpul unui curs online, să le impusă elevilor cum să i se adreseze, contrazicându-se pe ea însăși în repetate rânduri.

Într-o înregistrare de aproape 4 minute, o profesoară de la Universitatea de Medicină Carol Davila din București le impune studenților modalitatea de adresare, în timpul cursurilor online, într-un dialog în care se contrazice pe ea însăși și își umilește și jignește interlocutorii.

Rectorul UMF a confirmat pentru Libertatea autenticitatea filmării și a precizat că “s-a suspendat activitatea didactică a doamnei doctor”, până la finalizarea cercetărilor.

„Vrei să mă dai în judecată“

 

„Vă pretind, din acest moment, celor două grupe, sau cel puțin celor care nu vor să…. hm!… să se înjosească, să mă numiți doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reținut”, se aude pe înregistrarea făcută în timpul cursului ținut pe platforma Zoom.  Apoi, profesoara spune, cu o voce scăzută: “Stai puţin, că ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”.

Ulterior, Mădălina Adam îi întreabă pe studenți cum i se vor adresa, ținând cont de recomandarea pe care tocmai le-o făcuse.

„- Deci, Iulia Cristina Ci***u, cum vrei tu să îmi spui mie de aici înainte?

– Doamna doctor Mădălina Adam.

– Nu! Deci, îmi spui doamna doctor Adam. Dacă îmi spui și Mădălina, înseamnă că nu știu, vorba domnului profesor Sinescu, vrei să mă dai în judecată“.

Dialogul se repetă și cu alți studenți:

 

„– Oana Diana Condur, cum mi te adresezi de aici înainte?

– Doamna doctor Adam.

– Nu! Doamna doctor și atât. Doamna doctor“.

Întrebat cum ar prezenta-o pe stradă, studentul Silviu Alexandru Ci****ă răspunde că ar prezenta-o drept “dumneaei este doamna doctor Mădălina Adam”, iar replica profesoarei este: “Aici greșești profund și sunt foarte jignită. Altă părere”.

Conversația dintre profesoara de la Universitatea de Medicină din București și studenți a fost făcută publică pe rețelele se socializare și poate fi ascultată mai jos.

Potrivit Rectorului UMF Carol Davila, s-a dispus suspendarea activității didactice a doamnei doctor până la finalizarea cercetărilor. 

„Confirm că nu este un fake news, dar precizez că este un fapt singular, regretabil. S-a creat o comisie de analiză, iar după analiza faptelor se va face un referat și, probabil, se va intra într-o comisie de disciplină. (...) până la finalizarea cercetărilor comisiei, s-a suspendat activitatea didactică a doamnei doctor Adam Mădălina”, a afirmat Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din București, care a confirmat, pentru Libertatea, autenticitatea înregistrării care circulă pe rețelele sociale și a precizat că s-a deschis o analiză disciplinară. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy