Sumarul evenimentelor de azi, 21 septembrie: Cele mai importante subiecte ale amiezii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante titluri apărute în prima parte a zilei. Nu rata o sinteză a celor mai importante informații de astăzi, pe scurt

 

- Bilanț coronavirus România, 21 septembrie: 808 cazuri noi, la foarte puține teste efectuate. 23 decese în ultima zi. Cifrele zilei

- Bilanț coronavirus Diaspora, 21 septembrie: Unde s-a ajuns cu numărul infectărilor. Numărul românilor din afara ţării confirmaţi cu noul coronavirus este de 6.612 şi cel al deceselor 126, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). 

-  Iohannis după testarea trenului către Aeroportul Otopeni: În acest ritm, modernizăm România. Declaraţia AICI

-  Un muncitor din Torino și-a ucis fiul de 11 ani, apoi s-a sinucis: „Veți putea să ne separați trupurile, dar nu și sufletele“. Un mecanic din Torino, de 47 de ani, și-a împușcat mortal fiul de 11 ani în piept, apoi s-a sinucis și el. 

- Expert în sănătate publică: „Vom ajunge din nou la carantină. Suntem încă relaxaţi pentru că avem alegeri” (VIDEO). România va intra din nou în carantină, crede expertul în sănătate publică, Răzvan Cherecheș, profesor în SUA și la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj

-  Coşmarul minorei de cinci ani, bătută și umilită de mama ei, continuă. Fetiţa este chinuită și de asistenta maternală. După ce a scăpat de mama care se filma în timp ce o tortura, fetița de 5 anișori a sperat să ducă o viață normală. Însă, micuţa a ajuns într-un mediu total nepotrivit.

-  Nelu Tătaru: „Sperăm ca din a doua jumătate a lunii octombrie să mergem pe o pantă descendentă”. Declaraţia AICI

-  Austria. Enigma jafului unei bijuterii, dezlegată după 9 ani: Doi români, deghizați în „Conchita Wurst“, au dat lovitura vieții lor. Doi bărbați din România, cu vârste cuprinse între 30 și 31 de ani, au fost arestați, fiind bănuiți că au dat lovitura la o bijuterie din Viena.

-  Italia. Alegerile locale şi regionale, la care candidează şi 51 de români, continuă. Votul în cadrul alegerilor locale şi regionale din Italia început duminică, la care candidează şi 51 de români, în majoritate pentru funcţii de consilier, continuă şi luni

-  Un român a violat copilul fostului sau coleg de muncă. Îi dădea bani şi dulciuri ca să tacă. Un român a fost condamnat la şapte ani de închisoare şi daune morale de 50.000 de lei după ce a violat un copil în vârstă de şase ani

- Româncă dispărută, găsită îngropată în coteţul porcilor. Claudia a fost ucisă cu bestialitate de iubit. Povestea AICI

- Spania. Româncă, sechestrată de o conaţională. Cum a momit-o să-i intre în casă. Agenții Poliției Naționale au arestat o tânără de 28 de ani, de origine română, în Alzira, după ce a împiedicat un compatriot să părăsească locuința pe care o împărțiseră.

- Rareș Bogdan, informația zilei! Ce se întâmplă cu politicienii „adoptați“ recent de PNL. „Ei nu știu...“ Europarlamentarul Rareş Bogdan a „scăpat“ luni, o „super informație” din spectrul politic, în cadrul unui interviu acordat DC News.

- Marea Britanie. Oamenii încep să golească din nou rafturile magazinelor de teama unei noi carantine generale. Britanicii au început să golească rafturile magazinelor de teama că Guvernul de la Londra ar putea impune carantina la nivel național 

-  12 autocare cu moldoveni, blocate de patru zile la granița cu Ungaria. Mai mulți moldoveni au rămas blocați la granița dinte Ucraina și Ungaria. Ar fi vorba despre cel puțin 12 autocare și circa 600 de pasageri, care deja de patru zile își petrec nopțile în vamă.

- Orban, anunț pentru românii care vin din țări afectate de Covid-19: „Probabil vom solicita test negativ de coronavirus”. Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că Guvernul analizează posibilitatea de a modifica unele restricții care îi vizează pe cetățenii români care vin din țări afectate de pandemia de Covid-19.

-  Coadă imensă în Vama Porubne, de la graniţa cu România. Ucrainenii spun că românii sunt de vină. Câteva zeci de camioane stau blocate de 24 de ore în Vama Porubne, partea ucraineană a punctului de trecere de la Siret, judeţul Suceava şi, cel mai probabil, vor mai pierde o noapte acolo.

-  Franța. Microbuz cu 12 români, accident cumplit după ce șoferul a adormit: O fetiță de 10 ani, posibil să rămână fără o mână. Un microbuz cu 12 români a fost implicat, ieri dimineață, într-un cumplit accident rutier ce a avut loc pe autostrada A4, lângă orașul Dommartin-Dampierre, în Marne, Franța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel