Unde a ajuns minora româncă, filmată în timp ce este bătută cu bestialitate de propria mamă 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

După ce a scăpat de mama care se filma în timp ce o tortura în micuțul apartament și și publica apoi imaginile pe rețelele de socializare, fetița de 5 anișori a sperat să ducă o viață normală. Însă, micuţa a ajuns într-un mediu total nepotrivit.

 

Asistenta maternală, care ar trebui să-i ofere o educație exemplară, obișnuiește să petreacă până târziu în noapte, cu lăutari și, bineînțeles, băutură cât cuprinde, în timp ce Ana, traumatizată deja de cele întâmplate, este obligată să asiste acum la astfel de evenimente.

Citeste si: Ea este românca ce și-a torturat fetița de 5 ani. Tatăl este în străinătate: „A adus un copil pe lume să se distreze pe suferința lui” (VIDEO)

După videoclipul publicat recent în mediul online, sora ei s-a sesizat și a promis că va face tot ce îi stă în putință să o salveze, chiar dacă nu îi va fi deloc ușor. „Mama maternală m-a sunat, m-a înjurat, mi-a spus că va face tot posibilul să nu mai văd fata”, a declarat tânăra. În imagini se poate observa cum micuța este ținută în brațe de asistenta maternală, în timp ce aceasta dansează și se distrează pe cinste. De asemenea, pe masă se află mai multe băuturi alcoolice, semn că petrecerea era abia la început. 

citeste si: Femeia care și-a filmat fetița în timp ce o bătea și umilea, arestată pentru 30 de zile

DGASPC a demarat o anchetă

„Este o manieră total neprofesionistă. Înțeleg și din înregistrare că era ora foarte înaintată. În al doilea rând, evenimentul la care participa era total nepotrivit. Am rugat să mi se întocmească un referat detaliat cu cele întâmplate acolo pentru a-l introduce în comisia de discilină a insituției”, a explicat Gabriel Marinov, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea. Tatăl minorei agresate ar vrea să se ocupe de creșterea ei, dar nu poate face nimic până judecătorii nu dau un verdict în acest sens. În așteptarea deciziei instanței, Ana va trebui să rămână în grija asistenților maternali, scrie fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel