Un muncitor din Torino și-a ucis fiul de 11 ani, apoi s-a sinucis: „Veți putea să ne separați trupurile, dar nu și sufletele“

Un mecanic din Torino, de 47 de ani, și-a împușcat mortal fiul de 11 ani în piept, apoi s-a sinucis și el. Bărbatul era în depresie de când se despărțise de mama fiului său.

Tragedie teribilă la Torino: Un părinte și-a ucis fiul și apoi s-a sinucis. El și-a anunțat gestul de Facebook. Evenimentele s-au petrecut aseară într-o vilă  din Canavese, Torino. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, Claudio Baima Poma, italian, muncitor într-o companie mecanică, l-a împușcat pe fiul său, Andrea, în vârstă de 11 ani, apoi, cu aceeași armă, și-a luat viața.

Bărbatul era în depresie după ce se despărțise de Iris, mama copilului său. De altfel, cu puțin timp înainte de a comite teribila faptă, Claudio postase pe Facebook o scrisoare adresată partenerei sale în care practic anunță ce va face, acuzând-o că l-a părăsit atunci când el er într-un moment dificil: „Exact cu o săptămână înainte să-i cer să te căsătorești cu mine ai început să te îndepărtezi încet. Din acel moment am căzut în depresie și nu am ieșit niciodată din acest coșmar. Nu ne-a lipsit nimic pentru a putea duce o viață liniștită și lipsită de  probleme, pentru a avea o familie normală, și pentru mine normal înseamnă perfect. Andrea și cu mine nu am putut sta separat nici măcar o secundă [... ] plecăm pentru o călătorie lungă în care nimeni nu va putea să ne despartă, departe de orice, departe de suferință. Veți putea să ne separați trupurile, dar nu și sufletele, pentru că ele vor fi întotdeauna unul lângă celălalt. Andrea și tatăl său pentru totdeauna împreună", conchide Baima Poma în postare, potrivit Quotidiano.net.

„Erau foarte apropiați, cel mult am crezut că îmi pate face mie rău. Nuuu, fiul meu! Lașul! M-a învinovățit pentru lucruri cu care nu a putut să se ocupe ... ",a spus Iris, când a auzit de tragedie.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy