Subprefectul județului Dâmbovița, confirmat cu Covid-19

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi membri ai Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Dâmboviţa şi subprefectul judeţului, Chiru Cristea Cătălin, au fost confirmaţi cu COVID-19, informează, duminică, Prefectura Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în cursul zilei de duminică s-a efectuat dezinfecţia în toate birourile Prefecturii Dâmboviţa, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

"Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Judeţean de Circumscripţie Dâmboviţa au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testaţi 3 angajaţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Dâmboviţa. În urma testării, două rezultate au fost negative şi unul pozitiv, respectiv al subprefectului judeţului. Facem precizarea că în cursul acestei dimineţi domnul Cristea Chiru Cătălin s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, unde starea de sănătate a fost evaluată de un medic de specialitate; întrucât a dezvoltat o formă uşoară, a primit recomandarea de izolare la domiciliu", precizează Prefectura Dâmboviţa.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, duminică au fost confirmate 49 de noi cazuri de COVID-19. De la începutul pandemiei au murit 153 de dâmboviţeni. Totodată, sunt 536 persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată şi 339 persoane aflate în izolare la domiciliu.

"În ultimele 24 de ore, reprezentanţii ISU "Basarab l" Dâmboviţa au efectuat două misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi o misiune de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au efectuat 25 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi 9 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice", mai anunţă Prefectura Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel