Stefan Mandachi: „Suceava e însângerată! Strigați în gura mare!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Antreprenorul Ştefan Mandachi a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta cadrele medicale din Suceava, cea mai afectată regiune de coronavirus din România.

Omul de afaceri s-a implicat activ în lupta împotriva pandemiei. Mai exact, acesta a decis să-și vândă suta de centimetri de autostradă. Banii obținuți se vor duce către Spitalul Județean Suceava.

Ştefan Mandachi a lansat o campanie umanitară, numită „Cu toții în linia întâi”, pe pagina sa de Facebook prin care și-a propus să strângă bani pentru a veni în ajutorul spitalului Județean Suceava. Astfel, toate donațiile vor fi transformate în echipamente de protecție necesare pentru medici, dar și în aparatură.

„Pare desprins din filme. Suceava este închisă!!! Comuna în care locuiesc (și de unde tastez chiar acum) menționată ca zonă critică. Nu înțelegi sentimentul până când nu-l trăiești! Avem nevoie mai mult decât oricând de ajutor de la români! Vă rugăm îndemnați toate cunoștințele, toți prietenii și dușmanii să ajute Suceava. Donează către Crucea Roșie Suceava în conturile de la www.1cm.ro sau donați unde vreți voi la orice alte asociații sau fundații pentru Suceava. Noi, la www.1cm.ro am strâns cel mai mult și ne-am mobilizat cel mai bine! Bucovina are nevoie de toți românii! Suceava, Bucovina, sângerează. Îți oferim și un certificat de proprietar. 1cm= 10 euro și vei fi erou al Sucevei”, a scris Mandachi pe pagina de Facebook.

„Suceava e însângerată, este adevărat, dar orice oraș poate să ne-o ia pe urme, iar terapiile intensive sunt necesare peste tot în țară. Donați pe www.1cm.ro pentru Suceava, țin foarte mult la acest proiect, muncesc 20 ore pe zi pentru a strânge banii pentru Suceava, dar asta nu înseamnă că doar noi avem nevoie. Donați oriunde vă dictează conștiința și faceți public gestul! Eu acum am donat pentru Timișora! Asumat! Eu am greșit de multe ori când am ținut în anonimat faptele bune! GREȘIT! Oricât de mult bine faci, tot se găsește cineva care să te înjure! Faceți public, strigați în gura mare! Cei care vă respectă, vor imita gestul vostru de omenie. Altfel, cum ar putea să ghicească mărinimia voastră? Eu am donat chiar acum pentru Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă!”, a mai postat omul de afaceri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel