ȘOC pentru o româncă, sunată de DSP că i-a murit soțul de COVID-19. Bărbatul era viu și nevătămat: „Săru'mâinile, sunt mortul la telefon“

O femeie din Năvodari a sunat timp de o săptămână la DSP Constanţa pentru a primi decizie de carantinare după ce soţul a fost confirmat cu COVID. La scurt timp, a fost sunată tot de DSP să o anunţe că bărbatul a murit. Acesta era însă, viu și nevătămat, lângă ea.

O întâmplare desprinsă parcă dintr-un banc prost, a avut loc la Constanţa, unde o femeia a fost suantă de DSP și rugată să stea jos, umând să o anunțe că soțul ei a murit de COVID-19. Brbtul era însă lângă ea, viu. 

"Pe data de 3 sună telefonul soţiei. Sunteţi bine, vă rugăm să vă aşezaţi undeva, v-am sunat să vă transmitem condoleanţe. Soţul dumneavoastră a murit. Am sunat înapoi: săru'mâinile, sunt mortul la telefon şi doamna mi-a zis: hai da, domne, acum că am greşit", a declarat soţul femeii, pentru observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, DSP Constanţa a transmis că face verificări, iar dacă operatoarea a încălcat procedurile va fi sancţionată.

Pe de altă parte, greşeala operatoarei ar putea fi pusă pe fondul oboselii şi al lipsei personalului. În ultimele săptămâni, situaţia a devenit una gravă, în spitalele din Constanţa care au devenit neîncăpătoare pentru cei care au nevoie de ajutor.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
NoMy