Se STINGE focarul de la Suceava: Doar 5 cazuri noi de infectare cu COVID în ultimele 24 de ore

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cinci persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), în ultimele 24 de ore, numărul celor confirmaţi fiind în scădere, iar alte zece au fost externate, a informat, marţi, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, în SJU Suceava se află internaţi, în prezent, 449 de pacienţi, 113 fiind pacienţi COVID-19, dintre care 111 în Secţia ATI.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 57 de pacienţi COVID-19 şi şapte persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Conform situaţiei întocmite de DSP Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.408 persoane declarate vindecate, iar cele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus, transmite Agerpres.

În judeţ se mai află în autoizolare la domiciliu 3.021 de persoane, iar alte opt sunt plasate în carantină instituţionalizată, 29.725 de persoane, respectiv 3.111 ieşind de sub incidenţa acestor măsuri, până în prezent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel