România, în topul celor mai afectate țări de noul coronavirus. Pe ce loc ne poziționăm

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În România numărul cazurilor de coronavirus raportat în ultimele 24 de ore a fost de 456 iar testele au fost mai puține. Chiar dacă numărul este mai mic decât în ultimele două zile asta nu înseamnă că este și motiv de bucurie. Suntem în continuare printre fruntașii Europei la numărul de îmbolnăviri.

România se află în acest moment pe locul 4 în ceea ce privește numărăul de cszuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus raportate în 24 de ore. Am urcat într-un top pe care nu ni-l doream. Bulgarii au anunțat doar 77 de noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore iar în Ungaria au fost raportate doar 5 cazuri noi.

În aces context, autoritățiile de la Budapesta au anunțat noi restricții pentru românii care vor să intre în Ungaria. La nivel european, primul loc este ocupat de Rusia, țară care în ultima perioadă nu a raportat mai puțin de 6.500 de cazuri noi în fiecare zi.

 

Evoluția cazurilor schimbă planurile de vacanță ale românilor

 

Pe locul 2 este Ucraina cu 678 de cazuri iar pe 3 este Marea Britanie cu 650 de cazuri. România este pe locul 4 cu 456 de cazuri iar după noi sunt poziționate Polinia, cu 370 de cazuri, Portugalia cu 291 și Serbia cu 287 de noi infectări.  

Evoluția cazurilor noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus schimbă și regulile de circulație în destinațiile de vacanță preferate de români. Grecia de exemplu care a raportat doar 33 de cazuri a anunțat că de miercuri, turiștii care vor să intre în această țară trebuie neapărat să prezinte un test negativ, scrie Antena 3. În Italia numărul cazurilor este de 234 față de ieri când fuseseră raportate doar 188 de cazuri. În schimb în Spania în ultimele 24 de ore nu au mai fost raportate cazuri noi iar la fel s- a întâmplat și în Franța ori Suedia. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel