Prima reacție a clinicii din Pitești în care s-a făcut anestezia băiețelului de 4 ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Oficialii clinicii din Piteşti în care s-a făcut anestezia care ar fi dus la decesul unui copil în vârstă de patru ani au reacţionat, astăzi, pe pagina de socializare a clinicii.

Ei acuză că "dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului" şi spun că aşteaptă rezultatele anchetelor care au fost deschise pentru a "înţelege" ce s-a întâmplat.

Reprezentanţii clinicii stomatologice din Piteşti unde un băieţel de patru ani şi opt luni a intrat în stop cardio-respirator în urma unei anestezii, murind după două zile de comă, susţin că le este greu să "înţeleagă" ce s-a întâmplat în acel caz.

„Ştim că toată lumea aşteaptă o reacţie de la noi şi, mai mult decât orice, ne dorim sa înţelegeţi că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înţelegem şi să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt trataţi şi copiii noştri, ai colegilor, prietenilor şi cunoştinţelor noastre. Înainte de toate, suntem oameni şi părinţi - de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit şi de înţeles. În aceste momente, gândurile şi inimile noastre sunt însă alături de părinţi, nu facem decât să ne rugăm sa aibă putere şi linişte”, a transmis clinica, în această după-amiază, pe Facebook.

 

„Aşteptăm rezultatul investigaţiilor”

 

Reprezentanţii clinicii arată, în mesaj, că îşi doresc „mai mult decât oricine” să „înţeleagă” ce s-a întâmplat.

„Aşteptăm rezultatul investigaţiilor şi anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul că vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le aşteaptă şi că nu vor lăsa loc de alte interpretări. Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”, precizează mesajul postat.

Oficialii clinicii dentare dau asigurări că în momentul în care vor avea datele legate de decesul copilului le vor face publice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel