Povestea româncei care a RENUNȚAT la job pentru un vis

StiriDiaspora Team / 28 mar 2018, 15:20 Salveaza PDF Comentarii

Depresia postanatală nu a descurajat-o pe Corina Turcuman, ba chiar a motivat-o să ia decizii radicale în viaţa ei, renunțând la un job sigur pentru a-şi transforma pasiunea într-o afacere în industria de beauty, care, în scurt timp, a devenit un brand internaţional.

În doar 4 ani de când s-a mutat în Bucureşti, tânăra antreprenoare originară din Republica Moldova a cucerit România cu extensiile de gene, fiind de altfel invitată să facă parte din juriul unor competiţii internaţionale de profil din Statele Unite, Spania şi Belgia.

Româncele investesc în imaginea lor

Corina Turcuman afirmă despre femeile din România că investesc foarte mult în imaginea lor. "Am călătorit în toată lumea, însă ce am constatat de câţiva ani în care m-am stabilit în Bucureşti, a fost apetitul crescut al româncelor de a arăta foarte bine, investind în look-ul lor, în imaginea lor personală. Mai mult decât atât, o imagine impecabilă le conferă o mai mare încredere în sine, la locul de muncă, în viaţa lor personală, la evenimentele publice şi pot combate mult mai uşor prezumtivele probleme care apar. Cu toate acestea, trebuie să existe un echilibru foarte fin între a-ţi concentra toate energiile şi timpul pe look-ul tău şi a face toate demersurile în viaţă pentru a-ţi împlini visul, a-ţi urma pasiunile. Atunci când o doamna sau domnişoară îşi concentrează mai mult atenţia pe look şi mai puţin pe obiectivele în carieră sau în viaţa personală sau, viceversa, atunci când îşi concentrează atenţia pe carieră dar neglijează total felul cum arată, atunci acel echilibru fin este rupt, iar dizarmonia va apărea în viaţa ei", declară Corina Turcuman, fondatoarea Karina Lashmaker.

Frica ne face să găsim scuze  

Antreprenoarea le sfatuieşte pe tinerele mămici să nu se lase copleşite de stările de depresie şi anxietate, ci să identifice mereu şi mereu mica lor pasiune, deoarece o pot transforma peste noapte în cea mai profitabilă afacere.

"Frica mea reală în viaţă nu a fost să îmi risc stabilitatea pentru a-mi împlini visul, ci să renunţ pentru totdeauna la pasiunile mele pentru o viaţă monotonă, aparent stabilă financiar, dar care mă măcina sufleteşte zi de zi pentru că ştiam în sinea mea că nu este ce îmi doream. Cariera unei femei poate izvorî peste noapte aparent din nimic, însă trebuie să încetăm să mai găsim scuze pentru fricile noastre. Atâta timp cât am renunţat la balastul din viaţa noastră, ne putem concentra trup şi suflet pe hobby-ul nostru şi nici nu ne vom da seama cum acesta a devenit o carieră în sine. Secretul vieţii este să fim fericiţi şi să luptăm pentru fericirea noastră, chiar cu riscul de a face schimbări radicale. Sunt dureroase la început, dar pe termen lung acea decizie ne va aduce satisfacţii imense", explică Corina Turcuman.

[citeste si]

La începutul lui martie, a făcut parte din jurului unui campionat internaţional de profil, care a avut loc în California, urmând ca în lunile aprilie, mai, iunie să jurizeze alte campionate internaţionale în Spania, Italia şi Belgia.
 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy