Ana, poveste cutremurătoare despre naşterea în Italia: ”Am crezut că mor. M-au tăiat ca pe un câine, cu foarfeca, fără anestezie”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ana I. a povestit cum a născut o fetiță la finalul anului 2019. Nașterea a avut loc într-un spital din Italia, la 41 de săptămâni.  

 

Tânăra povesteşte experienţa prin care a trecut acum 10 luni, când a adus pe lume o fetiţă. Povesteşte că le-a cerut medicilor să-i facă cezariană, dar nu au vrut, zicând că nu optează pentru asta dacă nu e urgent. Vă invităm să citiți povestea Anei, așa cum a scris-o chiar ea și a fost publicată de pagina specializată totuldespremame.ro

”Acum 10 luni am născut o fetiță de 3.540 g, însă nu m-am așteptat ca nașterea să fie chiar atât de grea. 24 de ore travaliul! Incredibil! La sfârșit, după atâta chin, fiind în Italia, am născut natural! Să vă povestesc cum a decurs totul! Aveam 41 de săptămâni și 2 zile, iar Sara mea nu mai voia să iasă, stătea bine la mami în burtică. Încercând cu fel de fel de chestii să o fac să iasă (băi mai fierbinți, ananas, urcat scări etc), nu am reușit să o conving. Așadar, unica soluție era inducerea travaliului. (...) Am născut seara, pe la 18.48. Am născut greu, fetița fiind un pic plinuță și având căpșorul mărișor.

M-au tăiat ca pe un câine, cu foarfeca, fără anestezie, fără nimic. Am rămas cu momentul acela și acum în minte.

Fata ieșise cu febră, că a stat acolo fără lichid, ba mai mult, și cu infecție și cu icter. Încă din prima zi au dus-o la alt spital, la distanță de 2 ore de mine, iar eu am rămas internată unde am născut.  Pe urmă, am făcut drumul pe distanța aceasta în fiecare zi, cu trenul. Iar în clinica respectivă, pentru a ajunge la secția în care era fetița, mai mergeam încă o jumătate de oră. În modul acesta, din cauza unor inconștienți de medici, am suferit atât eu, cât și fata. Dar, mulțumim lui Dumnezeu, acum suntem bine, sănătoase, iar asta este cel mai important”, a dezvăluit Ana.

Poveste completă, în continuare pe totuldespremame.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel