Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV
Polițiștii efectuează 44 de de percheziții domiciliare pentru destructurarea unui grup infracțional din Constanța. Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie.
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează joi dimineață 44 de percheziții domiciliare, în județul Constanța, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat.
Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie. Aceștia ar fi fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, dar și în oferirea de bani cu camătă. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională ar fi fost folosite pentru achiziționarea de imobile și autoturisme sau investite în construcția unor imobile.
La sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, vor fi conduse, în vederea audierii, 25 de persoane.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Șoferii din Italia obligați să-și monteze alcooltest legat la contactul mașinii. Cine sunt cei vizați
Bogdan Bolojan /
07 iul 2025, 21:45
Într-un efort ferm de a combate numărul alarmant de accidente rutiere, guvernul italian condus de Giorgia Meloni a adoptat, la inițiativa vicepremierului și ministrului Infrastructurii Matteo Salvini, o nouă lege care vizează direct șoferii cu antecedente privind consumul de alcool la volan. Actul normativ, emis prin decret pe 2 iulie 2025 și intrat în vigoare de a doua zi, introduce una dintre cele mai riguroase măsuri din Europa împotriva recidiviștilor la volan: obligativitatea montării unui dispozitiv antidemaraj, cunoscut sub numele de alcolock, care permite pornirea mașinii doar după trecerea unui etilotest.