Germania. Român aproape de comă alcoolică, rănit, salvat de polițiști

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 48 de ani, a cărui alcoolemie a fost măsurată la peste 5 la mie, a căzut în stația de S-Bahn Johanneskirchen marți după-amiază (15 iunie). El a suferit răni ușoare și a fost dus la poliția federală pentru îngrijiri medicale, bărbatul nefiind capabil să articuleze măcar un cuvânt.

Un bărbat român în vârstă de 48 de ani, care era beat în stația Johanneskirchen, în jurul orei 13:30, a căzut la pământ pe peron - fără niciun impact exterior - și a suferit o rană la nas, care a fost tratată de paramedici.

Din cauza doar "ușoarelor semne de insuficiență legate de alcool", salvatorii, după ce au tratat rana sângerândă, nu s-au văzut în măsură să se ocupe în continuare de bărbatul din Feldmoching.

Întrucât starea românului s-a agravat vizibil, iar acesta le-a arătat ofițerilor de poliție federală semne grave de insuficiență alcoolică, nu se mai orienta în ceea ce privește timpul și locul și nu-și mai putea continua drumul în mod independent, a fost luat în custodie de protecție.

Un test de alcoolemie efectuat în gara Ostbahnhof din München a arătat o alcoolemie de peste 5 la mie în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a declarat că a băut aproximativ 1,5 litri de vodcă.

Din cauza stării sale (4,89 la mie după o oră), au fost chemați din nou paramedicii, care l-au dus la o clinică din Munchen în jurul orei 14:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel