Numire scandaloasă făcută de Pintea în ultima zi de mandat: O apropiată a lui Vâlcov, numită manager la Institutul Fundeni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Adriana Cotel, fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, este noul manager al Institutului Clinic Fundeni, ea fiind numită azi în această funcție printr-un ordin semnat de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, spune Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Adriana Cotel ar urma să o înlocuiască în funcția de manager al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital.

„Incredibil! Ultima mizeriei a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea! Mincinoasă pesedistă Pintea, a numit-o azi, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la...Institutul Clinic Fundeni! PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar! Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, a spus Emanuel Ungureanu, potrivit HotNews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel