Mesajul unui bolnav de COVID pentru "covidioți": "Nu tratați cu superficialitate. Ne-a RUPT"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un tânăr povestește pe Facebook experiența prin care a trecut, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. El transmite și un mesaj pentru cei care se îndoiesc de existența virusului.

"Am avut covid. Mă rog, mai avem miercuri și joi din izolarea de 14 zile, dar vreau să cred că asta a fost.
Pentru cei glumeți foc sau pur și simplu sărăcuți cu duhul, nu, nu știu când ne bagă banii că am zis că am avut covid. Gata? Ne-am scos glumița din sistem? Boooon", își începe tânărul povestea. 

Mărturia unui bolnav de COVID: cum a debutat boala

 

"Am avut covid, și eu și Andrada. După ce am aflat rezultatele, ne-am gândit bine de tot, am dat filmul înapoi cu o săptămână, am sunat oameni, am dat mesaje, am anunțat că avem bijuteria.

Andrada, la momentul rezultatului deja avea vreo 3 zile de dureri de cap și în gât dar fără febră. Nici în zilele ce-au urmat ea nu a făcut deloc febră, eu maxim am făcut 37.6 dar e altfel căldura aia, ajungem și acolo.

Așa că dragii moșului, noi am aflat joi rezultatele, eu n-aveam deloc simptome dar am zis să ne facem amandoi teste, să fie să nu trebuiască. Și vineri a început distracția aia mare. Cine zice că e ca o răceală sau gripă, ori nu a avut deloc simptome ori mănâncă pu pu. Pu pu înseamnă căcat de om.

Durerile de cap s-au agravat la doamna Andrada, dureri de ochi, durere în gât, dureri în piept, ceva minunat. Frisoane non stop, transpirații reci, plăceri peste plăceri. La mine a fost ceva nou, n-am mai experimentat asta până acum, sâmbată pe la amiază a început să mă doară pielea. Da da, pielea. Toată. Oricum stăteam, orice făceam, mă durea pielea ceva de speriat. Plus mușchii care se rupeau. Ne-au lăsat și vocile pt vreo 2 zile. Ca să fie magic totul, stările astea veneau și plecau, se întorceau, am fost târfele covidului.

Durerile astea au durat 7, 8 zile, cam așa, nu mai știm exact. Simțeam că nu se compară cu nici o gripă hard core pe care am avut-o, e cu totul altceva. A, după 9 zile de tratament pe Andrada a bușit-o o durere de cap d'aia de uiți și cum te cheamă, am zis fuck this shit, s-a întors muistul. A trecut. Andrada a strănutat și a tușit sec 3 zile, am zis "sănătate" și "noroc" de m-am plictisit.
Ce vreau să zic e că am fost extrem de atenți, am purtat mască, am dat spirtul cu spirt, nu știm de unde morții săi l-am luat. Nu știm.
Ce știm e că noi am putut respira foarte bine, ceea ce a ajutat enorm. Dar nu mai eram zmei deloc. Nu mai e nimeni zmeu când nu te poți ridica să te duci la baie, că nu poți sta nici 3 minute în picioare. Era să uit că am făcut amândoi căcuțică molicică, ne-a rupt și la burti burti.
Am avut noroc de prietenii care ne-au sunat, ne-au ridicat moralul, a fost superb capitolul ăsta și a contat mult și vă iubim pe toți în parte. Vă vom săruta cu limba când nu vor mai fi probleme epidemiologice. Eu pe băieți, Andrada pe fete. Adică de ce să sărute Andrada alți bărbați, care e faza?", mai povestește tânărul.

"Nu tratați cu superficialitate. Noi am făcut o variantă ușoară spre medie și ne-a cam rupt"

 

"Nu lăsați garda jos. Nu tratați cu superficialitate. Credeți-ne, noi am făcut o variantă ușoară spre medie și ne-a cam rupt, nu vrem să știm cum e când nu poți respira deloc.

Aveți grijă de voi, faceți sport, mâncați fructe și legume, multe multe foarte multe.
Virusul există și nu e ca o răceală. Ar fi minunat ca oamenii să înțeleagă asta înainte să se simtă rău, înainte ca virusul să înceapă să le distrugă organismul. Fiți buni și înțelepți, protejați-vă pe voi și pe ceilalți.

Noi mai stăm câteva zile în casă dar suntem bine. Suntem biiiiineeeeee!", scrie Cătălin pe Facebook.

mesaj bolnav covid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel