Medicii de la Suceava își strigă durerea: "E iadul pe pământ aici. Suntem carne de tun!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Două cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvăluie condițiile grele din unitatea spitalicească. Cătălin Urdoi, fotojurnalist la Inquam Photos, a publicat o serie de mesaje, despre care el susține că sunt primite de la o asistentă și un medic. Secția de ocologie s-a închis și iar echipamentele de protecție sunt inexistente, în condițiile în care medicii infectați cu coronavirus au fost aduși acolo. 

"Nu e o glumă să știi! E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Am un copil acasă și doar 40 de ani", spune femeia.

Un alt cadru medical tot de la Suceava întărește afirmațiile femeii.

„S-a închis secția de oncologie, au băgat doctorii infectați deja. Au venit fără măști de protecție, sușesc, suntem toți carne de tun. E haos, nu mai înțeleg nimic. Ne vom infecta cu toții”, a declarat cadrul medical.

„Oameni buni ..... nu e de glumă !!! Am încercat să sun o prietenă asistentă în Suceava la Spital ... mi-a răspuns în hohote de plâns spunând că nu poate să vorbească ... dar mi-a transmis ulterior strarea de spirit de acolo, unde cum spune și ea, s-a dezlănțuit iadul pe pământ !!!! În momentul când scriu textul ăsta primesc al doilea mesaj ( cadru medical ) care îmi descrie aceiași stare de IAD la propriu ..... SPITALUL SUCEAVA ARE NEVOIE DE AJUTOR !!!!! IMEDIAT ȘI URGENT !!!!!”, a scris fotojurnalistul pe rețelele sociale. 

El atasează și o captura de ecran cu mesajele primite.

(w670)

UPDATE! Spitalul a fost închis, după ce numărul cadrelor medicale infectate a ajuns la 52.

Vezi detalii aici: Sunt 52 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. De asemenea, spitalul a fost închis pentru dezinfectare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel