Medici militari, puși la conducerea Spitalului Deva

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, astăzi, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca și la conducerea Spitalului din Suceava.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că medicii militari care preiau conducerea Spitalului din Deva vor discuta cu fosta echipă de conducere și se va face un proces de predare-primire.

„Ne vom deplasa la spital, vom vedea condițiile de acolo, vom avea o discuție cu fosta echipă, care va trebui să facă predare-primire, care va fi strict interimară pentru managementul militar pe care l-am impus, precum și cei din serviciile administrative care vor trebui să prezinte o situație la zi", a spus Tătaru.

Potrivit acestuia, la Deva au ajuns în noaptea de marți spre miercuri, echipamente, medicamente și materiale sanitare.

„În condițiile în care vom avea și o colaborare și din ce am văzut aici, la nivel de Prefectură și de Consiliu Județean, am văzut disponibilitate, acest management va sta doar cât este nevoie", a mai spus Tătaru.

Ministrul Sănătății a precizat că în trei - patru săptămâni se poate gândi la un management civil care să preia și să respecte toate condițiile impuse, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel