Medic român din Belgia, mesaj VIRAL pentru cei care nu vor să poarte mască: "Am pregătit telefonul să sun la 112"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: FB
Sursa foto: FB

Un medic român din Belgia a postat pe Facebook un mesaj în care îi ironizează pe cei care nu vor să poarte mască, pe motiv că s-ar sufoca. Mesajul româncei a devenit rapid viral, fiind distribuit de mii de ori. 

Ana Cichirea, un medic român care locuiește în Mechelen, Belgia, transmite un mesaj tuturor celor care se plâng că nu pot purta mască pentru că se sufocă. Românca s-a fotografiat în timp ce-și măsoară saturația de oxigen după 3 ore în care a purtat o mască FFP2 și una chirurgicală. 

"Stau de la ora 9 (acum e 12:15) cu o mască FFP2 și cu una chirurgicală deasupra. Masca chirugicală o schimb des pentru că se considera a fi direct contaminată. Stau așa minim 8 ore pe zi cu mici pauze, 5 zile pe săptămână, din luna februarie.

De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat. Am pregătit și telefonul lângă mine să sun la 112. Văd că saturația de oxigen e 100%, pulsul 65. Încep să mă plictisesc...Cât mai durează?", scrie Ana CiChirea pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel