Maricica, badantă româncă în Italia: „Nu mă tem, AstraZeneca este bun. Mă vaccinez pentru că vreau să mă duc acasă, la familie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Maricica B., o româncă ce de 16 ani lucrează ca badantă în Italia, la Pesaro, a mers ieri să se vaccineze. Femeia îi îndeamnă pe toți să îi urmeze exemplul. „Nu mă tem, AstraZeneca este bun. Mă vaccinez pentru că vreau să mă duc acasă, la familie“, este ceea ce o motivează pe Maricica să facă vaccinul.

Ajunge cu un zâmbet pe coridorul de așteptare de la Ristò, unde și ieri au fost vaccinate aproximativ patru sute de persoane.

Celelalte persoane care așteaptă vaccinare îi spun că că există și serul AstraZeneca la acest centru. românca spune însă că este foarte bun și acela. „Nu mi-e frică de nimic, Astrazeneca este foarte bun, atâta timp cât mă vaccinez, pentru că vreau să mă duc acasă să-mi văd familia și pentru că trebuie să o protejez pe doamna în vârstă pe care o asist. Îngrijitori, nu vă fie teamă, vaccinați-vă cu AstraZeneca", spune Maricica Bălan, o îngrijitoare de origine română care lucrează în Italia de 16 ani.

Maricica, badantă româncă în Italia:  „Îngrijitori, nu vă fie teamă, vaccinați-vă cu AstraZeneca“

 

Are un calm surprinzător și un zâmbet larg."În viață trebuie să avem curaj, nu frică. Cu toții trebuie să fim vaccinați. Imediat ce m-au sunat am venit. Nu am întrebat ce vaccin era disponibil, ce-mi pasă? Important este să mă protejez pe mine și pe ceilalți", le mărturisește Maricica reporterilor Il Resto del Carlino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel