Italia. „Emilia“, menajeră româncă, ofensată de Cremonini, angajatorul ei faimos: „E plătită de mine, deci am dreptul să îi schimb numele“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sunt mulți italieni care se laudă cu menajerele, bonele, guvernantele sau badantele lor. Același lucru a crezut că îl face și Cesare Cremonini un celebru cântăreț italian, atunci când a vorbit despre „Emilia“, menajera lui româncă. Numai că pe femeie nu o cheamă așa, însă artistul a pretins că, dat fiind că el o plătește, îi poate pune ce nume dorește.

Un celebru cântăreț italian, Cesare Cremonini, a început sa vorbească la o emisiune la radio, difuzată în această săptămână, despre menajera lui, o româncă din regiunea moldovei, pe care a spus că o cheamă “Emilia”.

De fapt, pe menajera sa nici nu o cheamă așa, dar așa a ales să-i spună el, motivând că din moment ce îi plătește pe oamenii care lucrează în casa lui, pate avea libertatea să le pună orice nume dorește.

„Avem DREPTUL să schimbăm numele celor care intră în casele noastre“

 

„Pe femeia care-mi face curățenie o cheamă Emilia. De fapt, e moldoveancă (n.r. din România) (râsete) nu o cheamă așa, am PRETINS eu să îi spun așa, în onoarea pământului meu natal (n.r. regiunea italiană Emilia Romagna). Aș vrea sa o numesc pe fata mea Emilia.(...) Avem DREPTUL să schimbăm numele celor care intră în casele noastre”, a spus Cremonini în emisiunea radiofonică.

„Dar o plătești”, a continuat moderatorul...

„Sunt plătite deci le putem schimba numele”, a răspuns Cremonini.

Fraza nefericită se face neobservată de moderator în contextul glumeț și relaxat al conversației. „Doamna are și ea un nume al ei” îndrăznește moderatorul. „E casa ta, faci cum vrei”, a completat apoi, ca să nu pară că îl atacă pe celebrul artist invitat.

#Cremonini



Gafa lui Cremonini se face remarcata de câțiva ascultători consternați, care se sesizează si astfel pornește o campanie intensă pe Twitter cu hashtagul #cremonini.

Răspunsul solistului la această campanie intensă nu întârzie să apară. Doar că nu intenționează să își ceară scuze... Cremonini postează un video pe Instagram unde o filmează (fără avertizare) pe “Emilia” “la moldava” si arată cât de bine se înțeleg. Ii cere  chiar să îl pupe pe obraz, în semn de prietenie.

Emilia, românca fără nume, mai spune ca e “mândră” că a ajuns să se vorbească despre ea. Nu pare deranjată, însă nici nu își spune numele adevărat.

„Cum te cheamă?” - O întreabă pe femeie.

„Emilia, Emilia rumena (n.r. românca) nu Emilia Romagna” glumește femeia. „Nu vă îngrijorați, noi ne iubim“, a adăugat ea la final.


Aici este filmarea cu derapajul din emisiune, iar mai jos este filmarea cu menajera sa, românca „Emilia“.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

W Emilia!! Grazie @alecattelan e a tutta la produzione di @epccattelan. Mi fate sentire a casa. ???????????? @skytv

O postare distribuită de cesarecremonini (@cesarecremonini) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de cesarecremonini (@cesarecremonini) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel