Italia. Andreea este dispărută de 80 zile. Anchetatorii au găsit urme de-ale româncei în mașina iubitului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andreea Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută de 80 de zile în Italia, este în continuare căutată de anchetatori. Ei au cercetat astăzi din nou zona fermei din via Montecarottese, de unde a dispărut tânăra.

Urme de sânge ale Andreei Rabciuc ar fi fost găsite în interiorul autoturismului marca Audi A3, al lui Simone Gresti, iubitul româncei de 27 de ani și singurul cercetat pentru răpire până acum. Aceste urme reies din analizele efectuate de doctorul Andriano Tagliabracci, legist desemnat de procuror. Un moment de cotitură care vine la aproape 80 de zile de la dispariția Andreei, care parcă a intrat în pământ din 12 martie, după o seară petrecută într-o fermă din via Montecarottese.

Anchetatorii vor trebui să stabilească acum dacă urmele sunt din zilele dispariției Andreei. Pete de sânge care, conform primelor constatări, ar fi mici.

Italia. Partenerul mamei Andreei, românca dispărută de aproape două luni, rupe tăcerea: „Tot ce se spune este un teatru” - VIDEO

 

Avocat: „Autoturismul a fost întotdeauna folosit de cuplu, așa că este normal să existe urme”

 

Între timp, în această dimineață, carabinierii au căutat din nou zona din interiorul fermei Montecarotto. Este a treia oară când anchetatorii fac cercetări acolo. La fața locului au mai fost și avocatul lui Simone Gresti, avocatul Emanuele Giuliani și Andrea Ariola, consultant al agenției de informații Servizi Investigativi din Ancona.

Totodată, continuă analizele consultantului tehnic Luca Russo care continuă să cerceteze telefoanele mobile confiscate. Cu excepția unor noi amânări, Russo va trebui să prezinte rezultatele investigațiilor în primele 15 zile ale lunii iunie.

„Perchezițiile noastre nu s-au oprit niciodată”, a comentat avocatul Giuliani, „îmi pare rău pentru că au ieșit la iveală informații din anchete secrete. Autoturismul a fost întotdeauna folosit de cuplu, așa că este normal să existe urme, chiar și de sânge, cauzate poate de o rănire. Nu mi-e frică de nimic, ceea ce pot spune este că suntem total sinceri. Simone nu știe nimic despre dispariția Andreei, iar pentru a confirma acest lucru sunt și mărturiile Aurorei și Francesco (n.r. - proprietarii cabanei) care au susținut că au văzut-o pe Andreea părăsind cabana”.

Italia. Andreea, dispărută de 40 de zile. Mai multe persoane ar fi văzut-o pe româncă, iar un mediu susține că „fata trăiește”

 

Răsturnare de situație în cazul dispariției Andreei în Italia: „Am văzut-o plecând“

 

Proprietarul imobilului care a fost confiscat, Francesco, a povestit pentru Chi l'ha visto? ce a văzut înainte ca fata să dispară. „Toți ochii sunt ațintiți asupra acestei cabane”, a declarat el în cadrul emisiunii Rai 3, „dar ceea ce trebuie înțeles este ce s-a întâmplat după aceea, unde și cu cine a plecat”.

„Am văzut-o plecând cu ochii mei”, a adăugat Francesco, „am văzut-o mergând singură în direcția Jesi. Nu știu dacă era cu cineva. Dacă s-ar fi întors, aș fi observat, am lăsat poarta deschisă. Tot ce știu este că Simone a mai stat aici o vreme, a fost în fața cabanei și apoi a plecat și el. De îndată ce a plecat, nimeni nu a mai căutat-o. Am rămas acolo. L-am văzut pe Simone duminică după-amiază la bar, am crezut că s-au certat. Apoi, în zilele următoare, am căutat-o în fermele de vizavi”, a afirmat el.

Italia. Misterul dispariției Andreei se adâncește tot mai mult: Urme de sânge, găsite lângă ultimul loc unde a fost văzută românca

 

Ultimele rapoarte despre dispariția Andreei

 

Până în prezent, Andreea Rabciuc ar fi fost văzută la Roma, lângă parcările Lidl din zona Magliana. Cetățenii susțin că o tânără cu părul albastru a fost văzută în compania altor fete.

O a doua observare a sosit de la Milano, în zona Rho Fiera. Iar o altă raportare a venit de la Ancona, unde o fată asemănătoare cu tânăra de 27 de ani ar fi fost remarcată lângă Galeria Doric. În așteptarea unor noi vești, verificările de către poliție continuă.

Iubitul italian al Andreei, dispărută din martie, spune că aceasta este în viață: "E pe internet, îmi folosește parolele"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel