Iubitul italian al Andreei, dispărută din martie, spune că aceasta este în viață: "E pe internet, îmi folosește parolele" 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Iubitul italian al Andreei Rabciuc, tânăra româncă dispărută fără urmă spune că este convins că aceasta este în viață și mai mult, intră pe internet și ascultă melodii pe Youtube, folosindu-se de parolele lui. Totul, în ciuda faptului că acesta este suspectat că ar fi omorât-o. 

"Andreea este în viață, interacționează pe rețelele de socializare dând like și descarcând melodii în limba română pe YouTube. Îmi folosește parolele",  asta a spus Simone Gresti, iubitul de 43 de ani al Andreei Rabciuc, tânăra de 27 de ani de origine română dispărută din 12 martie.

Peste o lună de întuneric în care nu mai sunt vești despre fată. Chiar dacă perchezițiile carabinierilor din Compagnia di Jesi continuă, procurorul Irene Bilotta de la Parchetul Ancona a deschis un dosar în care ia în calcul infracțiunea de răpire. Momentan singurul nume care este înscris în registrul suspecților este cel al lui Simone Gresti, iubitul Andreei și ultima persoană care a văzut-o. Mai mult, în seara dispariții, cuplul a fost surprins într-o dispută aprinsă în fața altor două persoane, care apoi au raportat anchetatorilor că Andreea, foarte supărată, a mers singură pe Montecarottese.

Investigațiile decurg așadar pe două direcții: cea a investigației pure și analizei științifice a locurilor (cabana de pe Montecarottese și rulota în care și-au petrecut Andreea, iubitul ei și alți doi în seara zilei de 11 martie până în dimineața zilei de 12, când a dispărut). ) și autovehiculele (atât Audi-ul Simonei, cât și Fiat Panda al mamei ei) toate supuse sechestrului, pentru cercetări. 

Datele din telefoane ar putea soluționa misterul

 

Procurorul i-a încredințat sarcina expertizei informatice, analistului criminalist Luca Russoca, iar în 60 de zile acesta va trebui sa cerceteze cinci telefoane mobile confiscate de la Simone Gresti si alte 3 persoane apropiate lui. Va trebui să vadă chat-uri, conversații, contacte. Va trebui recuperat ceea ce a fost eliminat sau șters pentru a afla dacă aceasta este cheia pentru rezolvarea misterului: conversațiile de pe chat șterse. 

Tableta și computerul lui Simone Gresti, confiscate din casa părintească, sunt și ele examinate de expert. Russo va trebui apoi să analizeze profilurile de Facebook, atât pe cel personal, cât și pe cel al fetei pentru care avea parolele de acces.

Pe profilurile de socializare ale Andreei, potrivit iubitului acesteia, ar fi fost încărcate videoclipuri care ar fi recente, ceea ce ar reprezenta dovada palpabilă că aceasta este în viață. Dar asta nu este suficient. Simone a mai arătat like-uri și melodii în limba română descărcate de pe canalul de YouTube, ultima, chiar pe 17 martie la ora 20.57, susținând că nu a fost el: „Pentru mine cazul este închis, ea interacționează, respiră și postează”, a spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel