Italia. Partenerul mamei Andreei, românca dispărută de aproape două luni, rupe tăcerea: „Tot ce se spune este un teatru” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Partenerul mamei Andreei Rabciuc, tânăra româncă dispărută în Jesi, Ancona, Italia, din 12 martie, rupe tăcerea: „Viața i-a fost distrusă”.

Partenerul mamei Andreei a vorbit la emisiunea „Cine l-a văzut” şi a arătat cu degetul către cei mai apropiați oameni ai româncei: „și-a stricat viața din cauza lor”.

Dispariția Andreei Rabciuc continuă să rămână un mister. Miercuri, 4 mai, un material amplu a fost dedicat tinerei de 27 de ani, care a dispărut din Jesi în dimineața zilei de 12 martie. Tânăra de origine română tocmai petrecuse o seară în compania a doi prieteni și a iubitului ei, Simone Gresti, în vârstă de 43 de ani, care a ajuns în registrul suspecților pentru răpire.

Italia. Misterul dispariției Andreei se adâncește tot mai mult: Urme de sânge, găsite lângă ultimul loc unde a fost văzută românca

 

Regretul iubitului Andreei Rabciuc: „Trebuia să o fac să rămână”

 

Simone Gresti a intervenit în cadrul emisiunii pentru a-și explica versiunea asupra faptelor. Bărbatul continuă să susțină că Andreea Rabciuc „a plecat la alegerea ei, nimeni nu a reținut-o” și a adăugat că s-a simțit vinovat că nu a oprit-o.

„Nu îmi puteam imagina că va dispărea fără urmă”, a spus el, subliniind că împreună cu Andreea au început să se gândească la un viitor împreună. Și pentru a dovedi și mai mult nefamiliaritatea cu faptele, bărbatul de 43 de ani a subliniat că nu a șters niciodată mesaje de pe telefonul iubitei sale.

 

Italia. Un mediu susține că Andreea, românca dispărută de mai bine de o lună, este în viață: "Nu pot spune exact unde"

 


Andreea Rabciuc a dispărut, acuzațiile partenerului mamei ei

 


În cadrul episodului din 4 mai de la „Cine l-a văzut” a vorbit și partenerul mamei Andreei, arătând cu degetul către persoanele cele mai apropiate de tânăra de 27 de ani dispărută. Cuvinte adresate indirect așadar și iubitului ei, Simone Gresti.

„Andreea învățase, muncise, își făcuse o viață ca multe fete de vârsta ei, apoi s-a întâlnit cu anumiți oameni, greșit, și și-a stricat viața. Așa s-a întâmplat ce s-a întâmplat”. Potrivit acestuia, tânăra de origine română nu se află la Amsterdam așa cum sugerează „prespușii prieteni”. „Tot ce se spune este un teatru”, a mai spus partenerul mamei Andreei.

 

 

Apoi, o referire directă la relația Andreei cu iubitul ei: „Mama nu a fost niciodată de acord cu povestea ei cu Simone”. Bărbatul a ținut să sublinieze că Andreea „suferea foarte mult” în acea relație.

Iubitul italian al Andreei, dispărută din martie, spune că aceasta este în viață: "E pe internet, îmi folosește parolele" 

 

Ultimele rapoarte despre dispariția Andreei

 

Până în prezent, Andreea Rabciuc ar fi fost văzută la Roma, lângă parcările Lidl din zona Magliana. Cetățenii susțin că o tânără cu părul albastru a fost văzută în compania altor fete.

O a doua observare a sosit de la Milano, în zona Rho Fiera. Iar o altă raportare a venit de la Ancona, unde o fată asemănătoare cu tânăra de 27 de ani ar fi fost remarcată lângă Galeria Doric. În așteptarea unor noi vești, verificările de către poliție continuă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel