Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei

Ieri dimineață, un bărbat a fost adus la secție de către carabinierii din Jesi, suspect principal pentru dispariția unei românce. Aceștia i-au pus sechestru asupra mașinii sale, a telefonului mobil, a unei tablete și a unor haine. Apoi, seara, Simone Gresti, în vârstă de 43 de ani, a fost înscris în registrul suspecților de către procurorul din Ancona. 

Gresti, care (deocamdată) trebuie să răspundă pentru răpire, este iubitul Andreei Rabciuc, o româncă de 27 de ani, care a dispărut în zorii zilei de 12 martie. În afară de iubit, la secție se mai aflau Francesco, proprietarul cabanei unde cuplul își petrecuse seara, și o a treia persoană.

 

Ultima persoană cu care a avut contact românca este iubitul ei

 

Aceasta este prima descoperire importantă în misterul dispariției femeii. Polițiștii au confiscat hainele pe care le purta Simone în noaptea în care a văzut-o ultima dată pe Andreea, mașina și telefonul mobil.

De asemenea, au confiscat rulota dărăpănată de lângă cabana unde se țineau petrecerile între câțiva prieteni, și cabana din via Monte Carottese, de unde fata fugise pe 12 martie după o ceartă cu Simone. Era puțin după ora șase și jumătate dimineața. Andreea era îmbrăcată cu pantaloni Tom și Jerry și un hanorac, avea în picioare cizme negre, un ghiozdan verde fluorescent pe umăr și o pălărie roz cu urechi de pisică pe cap.

Înainte de a trece pragul casei, Simone i-ar fi luat telefonul mobil din mână. Potrivit prietenei sale, acesta era supărat pentru că în timpul serii ea discutase cu fostul ei iubit, Daniele. Lui îi trimisese ultimul mesaj vocal. 

Simone a păstrat telefonul timp de o zi și jumătate înainte de a-l da mamei Andreei. Cu câteva zile înainte de 12 martie, pe data de 4, Simone postase pe Facebook un scris cu insulte foarte grele la adresa iubitei sale.

 

Camerele de luat vederi ar putea fi singura dovadă 

 

În dimineața zilei de 12, Simone ar fi putut, teoretic, să o întâlnească pe Andreea pe drumul de la fermă spre Jesi. O potecă ce șerpuiește pe o distanță de aproximativ zece kilometri în mijlocul pustietății, printre terenuri agricole parțial cultivate. Acesta a plecat cu mașina sa după aproximativ 20 de minute.

Dar el a pretins că nu a văzut-o. Camerele video de la singura arie de serviciu de pe acea porțiune de drum nu au putut ajuta: nu funcționau în acea zi. Pentru a spori misterul, în ultimele ore, unul dintre profilurile de socializare ale fetei a început să prindă viață, iar suspiciunea este că cineva ar fi intrat în el cunoscând parolele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel