Imagini șocante cu răniții din Colectiv în Belgia

Echipa Stiri Diaspora / 17 noi 2015 Salveaza PDF Comentarii
Pacienții arși au fost filmați de o echipă de televiziune belgiană. Imaginile explicite au șocat opinia publică.

Răniţii de la "Colectiv" care au ajuns la Secţia de Arşi a Spitalului Militar "Regina Astrid" de lângă Bruxelles, Belgia, au parte de cel mai bun tratament posibil, potrivit specialiștilor belgieni. Victimele au fost filmate de o echipă de televiziune belgiană.

 

Atenție, imagini explicite!!!

 

Impresionaţi de cea mai mare tragedie petrecută în ultimii ani în România, dar şi de numeroasele apeluri la solidaritate din parte rezidenţilor de origine română din Belgia şi ale Ambasadei României, o echipă medicală a fost prezentă la Bucureşti la două zile după producerea accidentului, de pe data de 30 octombrie, pentru a evalua pacienţii şi pentru a stabili cine va fi transferat.

 

Răniţii din clubul bucureştean "Colectiv" care au fost transferaţi la Spitalul Militar "Regina Astrid" sunt pe drumul cel bun în ceea ce priveşte recuperarea, potrivit medicilor din Belgia, în ciuda arsurilor severe pe care le-au suferit. Medicii spun că nu au probleme cu comunicarea, deoarece din personalul spitalului fac parte și doi români. În cea mai mare secţie europeană de tratament al arşilor, sunt trataţi în prezent 8 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22