Gigi Becali: "Coronavirusul, oprit cu ajutorul credinței. Nu are ce căuta boala aici"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Gigi Becali este de părere că epidemia de coronavirus va fi oprită cu ajutorul credinţei și susține că are curaj să ia împărtășanie cu lingurița unei persoane care a fost infectată cu noul coronavirus. 

Finanţatorul FCSB-ului este convins că doar credinţa poate opri răspândirea epidemiei de Covid-19.

Gigi Becali susţine că ar avea curaj să meargă să se împărtăşească cu linguriţa unei persoane infectate cu noul coronavirus.

"Eu spun aşa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. O să vedeţi dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Ţineţi minte ce vă spun. O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic. România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu aşa multe ca în alte ţări. Nu poate virusul. Se face Sfânta Liturghie şi se spune 'Dumnezeule, fereşte-ne pe noi şi ţara noastră de această boală'.

O să vedeţi în cinci luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică şi nu ţinem cont de guvernanţii necredincioşi care spun erezii. Dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus şi se împărtăşesc, mă duc şi eu şi mă împărtăşesc cu linguriţa lor. Prin Sfânta Împărtăşanie, Hristos ne însănătoşeşte! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici", a spus Gigi Becali la România TV, potrivit Mediafax.

Autorităţile române au hotărât ca evenimentele la care participă peste 1000 de persoane să fie interzise din cauza coronavirusului.

Un al 15-lea caz de coronavirus a fost confirmat în România duminică, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani din Mureș, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) privind situația COVID-19 în țara noastră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel