Germania. Angela Merkel, rezultatul primului test pentru coronavirus

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Primul test pentru coronavirus al cancelarului Angela Merkel a fost negativ.

Primul test al cancelarului german Angela Merkel pentru coronavirus a fost negativ, a anunţat luni un purtător de cuvânt al guvernului, Steffen Seibert, citat de DPA.

Teste suplimentare vor fi efectuate zilele următoare, a adăugat acesta.

Cancelarul federal german Angela Merkel a fost plasată duminică în carantină după ce a intrat în contact cu un doctor infectat cu noul tip de coronavirus, este sănătoasă, dar lucrează de acasă, a anunţat ieri vicecancelarul german Olaf Scholz, informează Reuters.

"Dna cancelar federal este sănătoasă în acest moment. Ea pur şi simplu lucrează de acasă, la fel ca mulţi alţi oameni care s-au plasat în autoizolare la domiciliu", a spus Scholz, care este şi ministru al finanţelor al Germaniei, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

”Angela Merkel este activă”

 

"Angela Merkel este activă: am avut împreună o întâlnire de guvern în dimineaţa aceasta. Nu video, însă ne-am recunoscut desigur vocile unii altora. Altfel, fişiere au fost trimise încoace şi încolo şi totul s-a desfăşurat după cum era de aşteptat", a adăugat Scholz.

Olaf Scholz a mai anunţat că va vorbi în locul Angelei Merkel în camera inferioară a parlamentului, Bundestag, miercurea aceasta.

Vineri după-amiază, Merkel a fost vaccinată de medic împotriva pneumococului, o bacterie cauzatoare de pneumonie, intrând în carantină duminică după ce a aflat că medicul cu care a intrat în contact a fost testat pozitiv, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel