Gabriela Firea, atac dur la Guvernul Orban după nealocarea banilor pentru Spitalul Metropolitan

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea, primarul general al capitalei, a lansat din nou atacuri grave la adresa guvernului Orban, după ce primăria generală a capitalei nu a primit bani la alocările bugetare de săptămâna trecută.

Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban, după ce Executivul a redus bugetul de sănătate pentru anul 2020. Ea le-a reproșat consilierilor în ședința de Consiliu General de miercuri că nu vor vota doar pentru că „proiectul lui Firea”.

„Spitalul metropolitan este pentru toți românii, nu pentru Gabriela Firea. Nu se duce Firea acasă cu acesta. Nu se tratează Firea sau familia lui Firea în 1000 de paturi. Eu nu girz proiecte ilegale. Noi vom începe acest proiect!“, a afirmat gabriela Firea“ în cadrul ședinței de consiliu de la Primăria Capitalei.

Mai mult, consilierii ALDE din cadrul COnsiliului General al Municipiului General București au cerut retragerea de pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a proiectului ce vizează indicatorii de un miliard de euro pentru Spitalul Metropolitan.

„Cei care nu veți vota acest proiect este pentru că nu vă pasă de oameni! Sunt consilieri care lucrează doar pentru ei!“, a mai replicat Firea.

-Știre în curs de actualizare

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel