Focar COVID pe un șantier din București: Peste 30 de muncitori din India sunt INFECTAȚI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Peste 30 de angajați din India care lucrează pe un șantier din Capitală sunt infectați cu noul coronavirus, aceștia fiind izolați, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru. 

Alexandru a fost întrebată, duminică, într-o conferință de presă, de situația cetățenilor indieni, angajați pe un șantier din Sectorul 4 din Capitală, care au fost confirmați cu noul coronavirus.

Ministrul a spus că a fost în timpul nopții de sâmbătă spre duminică la șantier, împreună cu echipele medicale, pentru a afla desore situația îmbolnăvirilor.

„Alături de DSP București, azi-noapte m-am deplasat la șantierul în locația de la care aveam informații că s-a întâmplat să existe un focar cu efecte asupra stării de sănătate și implicit asupra stării apte de muncă a acelor oameni. Din primele informații, cei infectați sunt din India dar urmează să avem o evaluare completă așa cum am rugat celelalte instituții să mă informeze”, a spus Alexandru, potrivit Mediafax.

Ministrul a precizat că DSP București a luat deja primele măsuri.

Peste 200 de angajați lucrează pe șantier, dintre care 38 sunt cetățeni indieni, a mai spus ministrul Violeta Alexandru, însă o evidență exactă o va transmite angajatorul către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel