El este Florin, medicul român ucis de Covid în noaptea de Revelion, la doar 34 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Florin O. avea doar 34 de ani, când a murit, în noaptea dintre ani, răpus de coronavirus. Românul lucra alături de fratele său, de asemenea medic și își văzuse familia cu puțin înainte de Crăciun.

Doliu la spitalul din Drăgășani, unde tânărul medic lucra de puțină vreme,  alături de fratele lui. Florin Onescu era medic specialist la Radiologie și Imagistică Medicală, după terminarea facultății la Craiova. Medicul era originar din satul oltean Priseaca.

Înainte de Crăciun a fost acasă la părinţi, au tăiat porcul, apoi s-a întors la Drăgăşani. I-a spus mamei la telefon că a răcit, pentru că transpiră mult și i se părea că toată mâncarea avea un gust prea dulce.

Citește și: Medic român de 34 ani, infectat cu SARS-CoV-2, a murit în noaptea dintre ani: „Visul lui Florin s-a frânt devreme”

Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit rapid. A lucrat în weekend-ul respectiv, însă, luni, familia l-a condus la spital, unde a fost şi testat pozitiv.  A fost tratat iniţial la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti. A decedat în noaptea dintre ani, vestea morţii sale şocând întreaga comunitate, potrivit Adevărul.ro

Trupul neînsufleţit al tânărului medic a fost adus luni, 4 ianuarie, în localitatea natală. Înmormântarea va fi însă făcută după protocolul specific pacienţilor decedaţi din cauza COVID-19, cu număr limitat de participanţi şi fără ceremonial la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel