Dr. Flavia Groșan despre tratamentul folosit pentru a-și vindeca pacienții: „O schema terapeutica logica, ieftină, în jur de 100 de lei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Dr. Flavia Grosan
Dr. Flavia Grosan

Medicul Flavia Groșan se confruntă cu un val de atacuri publice, din partea altor medici, care pun la îndoială schema folosită de ea, cu care afirmă că a vindecat aproximativ 1.000 de pacienți covid.

Flavia Groșan a afirmat că a vindecat aproape o mie de pacienți Covid fără a fi internați, doar cu medicație pentru pneumonie. Colegiul Medicilor a decis să o ancheteze, după reclamația unui alt doctor, pentru că a pus la îndoială schemele oficiale și protocoalele de tratament aplicate în spitale suport covid românilor infectați.

„Prieteni, sunt puțin năucită. Cum e posibil că o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate in nomenclatorul ANM și MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează că n o fac publică. Și n-am s-o fac.

PS. Beatrice Mahler, hai că mă cunoști. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona și Azitromicina“, scriemedicul Flavia Groșan pe pagina sa de Facebook“.

Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftină, in jur de 100 ron, cu medicamente...

Publicată de Flavia Grosan pe Joi, 18 martie 2021
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel